ABD Başkanı Biden'dan 'küçük esnaf' çağrısı

ABD Başkanı Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris, Şükran Günü (Thanksgiving Day) ertesi başlayan ve Efsane Cuma (Black Friday) olarak bilinen indirimli alışveriş sezonuna, küçük esnafa destek mesajlarıyla katıldı.

ABD Başkanı Biden'dan 'küçük esnaf' çağrısı
ABD Başkanı Biden'dan 'küçük esnaf' çağrısı
GİRİŞ 27.11.2022 20:28 GÜNCELLEME 27.11.2022 20:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Biden ve Harris, eşleri ile ülkedeki ekonomik durgunluktan muzdarip küçük esnafı ziyaret etmeyi tercih etti.

ABD Başkanı Biden, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eşi Jill Biden ile küçük esnaftan yaptığı alışveriş fotoğraflarını paylaşarak, “Amerika, bugün küçük (esnaftan) alışveriş yapın!” ifadesine yer verdi.

Başkan Yardımcısı Harris de eşi Doug Harris ile Los Angeles şehrinde el yapımı ürünler satan küçük işletmeleri ziyaret ederek, Twitter hesabından fotoğraflar paylaştı.

Harris, paylaşımında, “Yerel alışveriş yapalım ve küçük işletmelerimizi destekleyelim.” çağrısında bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar efsane cuma indirimi falan yalan efsane cuma indiriminden iki gün önce maviden mont aldım 900 TL ye efsane cuma indiriminde gittim aldığım mont 1100 TL olmuş 1000 TL üzeri alış verişe 100 TL indiriö yapıyor 900 lük montu 1000 TL ye alıyorsun yani burada indirip diyorlar bizim keriz millette kapıda kuyrukta bekliyor indiirim bitimmi fiyat yine 900 e düşüyor
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    batacaksın batıyorsun terörist başı abd
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    black fridayi efsana cuma yazıp meşrulastırmayın kara cuma diyorlar. Cuma günümüzü alaya alıyorlar milletde efsana cuma sanıyor. destek vermeyin bu ürünleride o gunler almayın safhınızı seçin.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine bu yukarıdaki saf misafir ben değilim. Bana sorsalar, amerikada yaşanan bir cuma gününe denk gelen ekonomik buhran sebebiyle, o gün bunu yenmek için alışverişe teşvik ettikleri gün, derdim.. Dünyada bilmem kaç milyar budist var, sanıyor ki bu saf, islamiyetle uğraşılıyor. He işi gücü yok, adamlar mübarek günle dalga geçiyorlar.
    Cevapla