Bu ilçede ekmek 2 buçuk liradan satılacak

Tunceli’nin Pertek ilçesinde halk ekmek fiyatı, 1 Aralıktan itibaren 2 buçuk lira olarak güncellendi.

Bu ilçede ekmek 2 buçuk liradan satılacak
Bu ilçede ekmek 2 buçuk liradan satılacak
GİRİŞ 27.11.2022 19:29 GÜNCELLEME 27.11.2022 19:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Birçok bölgede artan maliyetler nedeni ile yükselen ekmek fiyatlarının önüne Pertek ilçesinde de geçildi. Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, ilçede 1 Aralıktan itibaren halk ekmek fiyatının 2 buçuk lira olacağını duyurdu.

İlçelerinde Türkiye’nin birçok bölgesinden daha ucuza, ekmeği vatandaşlarla buluşturacaklarını ifade eden Alan, ''Pertek ilçemizde bir ilki gerçekleştirdiğimiz Halk Ekmek hizmetimizde 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ekmek fiyatımız 2 buçuk lira olarak güncellenecektir.

Zor günleri hep birlikte atlatacağız'' dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Bandırma da 200 gr ekmek 5 TL Yazık fakir fukaranın bir ekmeği vardı. Fırıncıları anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Şehirler arası ekmek fiyatlarında bu kadar fark olmaz olamaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elbistan belediyesinde 1 lira yapılacak buda reklam yapılsın ve herkese de örnek olsun bütün belediyelere bu şekilde faakir fukaraya o şekilde verilsin
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekmek sadece bir çuval unla olmuyor işçisi var elektriği var kira var su var varda var bir çuval undan 350 ekmek çıkar deyip hesap yapmak biraz saçmalıktır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elbistan 1 tl
    Cevapla
  • müdür 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten halk ekmek hertaraftada 2.5 TL dır
    Cevapla
  • Ceio 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle