Suudi Arabistan devi Tump'la anlaştı

Suudi Arabistan merkezli "Dar Al Arkan" gayrimenkul şirketi, Umman'da 4 milyar dolar değerindeki bir proje için eski ABD Başkanı Donald Trump'a ait şirketle anlaşmaya vardı.

Suudi Arabistan devi Tump'la anlaştı
Suudi Arabistan devi Tump'la anlaştı
GİRİŞ 21.11.2022 00:32 GÜNCELLEME 21.11.2022 00:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Dar Al Arkan ile Trump Organization'un Umman'da golf sahası, otel ve villalardan oluşan Aida projesi için anlaşma imzaladığı belirtildi.

Anlaşmanın 16 Kasım'da imzalandığı aktarılan açıklamada, "Dar Al Arkan" ve Umman merkezli kalkınma ve turizm şirketi "Omran Group'un" ortaklığında başlatılan Aida projesinin başkent Maskat yakınındaki Yiti bölgesinde yer aldığı ifade edildi.

Maliyeti 4 milyar dolar olacak Aida projesinin, Umman'da 3,5 milyon metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği ve 10 yılda tamamlanmasının planlandığı aktarılan açıklamada, konuyla ilgili daha sonra yeni detayların paylaşılabileceği vurgulandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika kanınızı emmeye devam. Başka verecek şirket ya da ülkemi bulamadığı? .Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fakir Fukara ??
    Cevapla
  • Harranlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araplar zamanı geldiğinde Allaha nasıl hesap verecekler bakalım.Müslüman şirketler dururken batılı islam düşmanlarına böyle ihaleleri veriyorlar.
    Cevapla
  • Nizamı Alemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıç oynamışlar dı Selman ile Trump hoşuna gitmiş olmalı Biden herhalde bilmiyor kılıç kalkandan anlamıyor Dünyan da Suudilere önem veren tek Ülke ABD Petrolü için onlara saygı duyuyor bu da Selmanın hoşuna gidiyor
    Cevapla