Sur Yapı Antalya’da teslimler devam ediyor

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmiyor.

Sur Yapı Antalya’da teslimler devam ediyor
Sur Yapı Antalya’da teslimler devam ediyor
GİRİŞ 18.11.2022 11:37 GÜNCELLEME 18.11.2022 11:42

Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Sur Yapı, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Sur Yapı Antalya’da teslimlere devam ediyor.

Daha önce 2 bin 500 konutun teslim edildiği projede geçen ay teslimine başlanan F parsel ile birlikte 1.032 konutu daha sahipleriyle buluşuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ocak ayının sonuna kadar 3 bin 600 konutun teslim edilmiş olacağını belirterek, kaba inşaatları biten, dış cepheleri bitmek ve bütün ince iş kalemleri başlamak üzere olan B ve C parsellerin tamamını 2023 yılının haziran ayının sonuna kadar tamamlayarak teslim edeceklerini açıkladı.

Sur Yapı kimin? Sur Yapı sahibi Ziya Altan Elmas kimdir, nereli, kaç  yaşında? Evli mi?

Elmas, salgın, kur şoku, yükselen döviz kurları ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi Türkiye ve dünya ekonomisini olumsuz etkileyen gelişmelere rağmen Sur Yapı’nın son 3 yıldır kesintisiz bir teslim performansı gösterdiğini aktararak, “Sur Yapı Antalya’da geçtiğimiz ay teslimlerine başladığımız ve F parsel ile birlikte 1.032 konutu daha teslim ederek son 3 yılda 3 bin 600’ü Sur Yapı Antalya’da olmak üzere 5 binden fazla konutu sahipleriyle buluşturduk.” değerlendirmesinde bulundu.

Sur Yapı Antalya’da en hızlı inşa edilen ve oturuma ilk açılan bölümün Park etabı olduğunu belirten Altan Elmas, “Sur Yapı Antalya projemizle Antalya’da yeni bir şehir inşa ediyoruz. Bu şehirde teslimine uzun süredir devam ettiğimiz Park etabında yaşam başladı ve 9 bin kişi yaşıyor. 2023 yılının haziran ayı sonuna kadar ise hak sahiplerinin tüm konutlarını teslim etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk Seçenekleri

TİCARİ AKTİVİTE HIZLANACAK

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya’da, çeşitli etaplardaki yaklaşık 8 bin 500 konutun inşaatına devam ettiklerini anlatan Elmas, Park etabındaki 35 blokta doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığı bilgisini verdi.

Altan Elmas, şunları kaydetti:

“Konut teslimlerinin geçtiğimiz ağustos ayında başladığı Turkuaz Sitesi’nde de sona yaklaştık. 2023 yılının son çeyreğinde teslimlerimizi tamamlayacağız. Tüm blokları su kenarında yer alan ve suyla gelen medeniyet temasının hâkim olduğu Turkuaz Sitesi'nde 1.105 konut yer alıyor. Büyük metrekareye sahip daireleriyle geniş ve ferah bir yaşam sunan bu etabımız, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanları, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor.

Projenin bir diğer etabı olan Sur Cadde ise Antalya'nın 'Şanzelize'si olarak konumlandırılan 1,3 kilometre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’ne ev sahipliği yapıyor. Sur Cadde’deki 7 blok, 485 konut ve 68 ofis ile 68 dükkânın anahtar teslimleri de hızla devam ediyor. Sur Cadde ile Sur Yapı Antalya’daki ticari aktivite hızlanacak ve şehir dokusu daha da görünür hale gelecek.”

KAYNAK: AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt