THY'de yeni dönem! İndirimli bilet satışı başladı

Türk Hava Yolları (THY) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında gaziler ile şehit veya gazi yakınlarının belge ibraz etmeksizin indirimli bilet almasına yönelik imzalanan protokolün uygulanmasına başlandı.

THY'de yeni dönem! İndirimli bilet satışı başladı
THY'de yeni dönem! İndirimli bilet satışı başladı
GİRİŞ 17.11.2022 19:57 GÜNCELLEME 17.11.2022 19:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, kurumun mobil uygulaması üzerinden indirimli bilet satışının başladığını duyurdu.

Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, THY mobil uygulamasında gazi, şehit veya gazi yakınlarına yapılacak indirim seçeneğinin aktif hale geldiğini belirterek, "Gazi ile gazi ve şehit yakınları indirimli biletlerini artık mobil uygulamamızdan alabilirler. Sizlere minnettarız." ifadelerini kullandı.

THY ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında gazi, şehit veya gazi yakınlarının yüzde 50 indirimli bilet alabilmesi için bilgi paylaşımı yapılmasına dair protokol 14 Ekim'de imzalanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Engelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı imkanları engelliler için de isteriz
    Cevapla
  • İtidalli 1 yıl önce Şikayet Et
    @Sabahattin denilen kişi. Sen 3 kuruşluk biri olabilirsin ama insanlarla ilgili böyle ucuz yorum yapma. Kınadığın şeyle denenirsin inşallah.
    Cevapla
  • Sabahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizde çok oldunuz herşeyi bedava istiyorsunuz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
    Cevapla