Yatırım uzmanından uyarı: 2023 emlak yılı olacak

2023’ün emlak yılı olacağını vurgulayan Ortadoğu ve Kuzey Afrika yatırım uzmanı Nasuh İstanbuli, vatandaşı gücüne göre konut, arsa veya tarla almaları konusunda uyardı.

Yatırım uzmanından uyarı: 2023 emlak yılı olacak
Yatırım uzmanından uyarı: 2023 emlak yılı olacak
GİRİŞ 17.11.2022 16:38 GÜNCELLEME 17.11.2022 16:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ortadoğu, Kuzey Afrika yatırım uzmanı ve İstline Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh İstanbuli, 2023’ü işaret ederek bir takım açıklamalarda bulundu.

2023’te en çok kazandıracaklar arasında konut ve arazilerin olacağına dikkat çeken İstanbuli, vatandaşı gücünün yettiğince arsa veya tarla almaya teşvik etti.

2023 yılının bütün yatırımların aksine emlak, konut, arsa ve tarla yılı olacağını ifade eden Nasuh İstanbuli, “2023 emlak yılı olacak iddia ediyorum. En çok kazandıracak yatırımlar başta konut ve arazi olacak. Herkes gücüne göre bir şekilde konut, arsa veya tarla almalı. Gücüm almaya yetmiyor demeyin, gücünüz neye yetiyorsa onu alın. Nereden alacağınız o kadar önemli değil, Türkiye’nin neresinden olursa olsun alın. Bu kervana bir şekilde katılın, dışında kalmayın. Çünkü 2023 yılı bütün yatırımların aksine emlak, konut, arsa ve tarla yılı olacak. Elbette dolar, altın, araba gibi yatırımlarda inişli çıkışlı kazandıracak ama emlak, saydığım yatırımları katlayacaktır.

Ayrıca emlak, konut, arsa ve tarla yatırımları iki başlı kazandıran niteliklere sahiptirler. Hem yatırımcıyı hem satıcıyı hem de ülkeyi kazandırıyor. Yani birçok tarafları içine alan, ilgilendiren ve kazandıran bir yatırımdır. En büyük kanıt; her geçen gün yurt içi ve dışından bu sektöre talebin ciddi şekilde artmasıdır” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 4
  • KEMAL ÖN 1 yıl önce Şikayet Et
    2023de sektör çökücek. Çin ve abd'de olduğu gibi. Çakılacak..
    Cevapla
  • Çok beklersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşerse bi tane daha alırım
    Cevapla
  • Turancılar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen gidip 5-10 daire ve 100-200 dönüm arazi alalım, madem çok kazandıracakmış. Millet kira veremiyor, bir tane ev alamıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede kendiniz oturacaksın ev alın Kiraya vermek için sakın ev almayın paranız çoksa fakir fukaraya dağıtın vicdansız bir kiraciye denk gelirseniz başınız belaya girer Türkiye de adil kanun yok zaruri ihtiyaç maddelerine zam sınırı yok oy için seçim öncesi kiraya yüzde 25 sınır yeni kiraya giden ne yapsın üst sınır getirin Avrupa gibi olmazmıydı
    Cevapla