Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togg açıklaması: Fiyatlar farklı bir hâl alabilir

Yerli otomobil Togg için özel bir kampanya olup olmayacağına yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Henüz konuşulmuş bir konu değil. Maliyet analizleri yapıldıktan sonra yol haritası belli olur. Fiyatlar farklı bir hal alabilir" dedi.

GİRİŞ 17.11.2022 13:55 GÜNCELLEME 17.11.2022 13:55
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Liderler Zirvesi için gittiği Endonezya ziyareti sonrası aralarında Kanal7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. A. Zahid Akman'ın da bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YERLİ ARAÇ TOGG’DA GENÇLERE ÖZEL BİR KAMPANYA OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen Togg için gençlere özel bir kampanya olup olmayacağı yönündeki bir soru üzerine, “Şöyle bir nihai noktaya gelsin; pazarlama süreci içerisinde, pazarlama teknikleri açısından orada belki böyle bir şey de düşünülebilir ama şu anda henüz konuşulmuş bir konu değil. Tabii bütün maliyet analizleri vesaire yapıldıktan sonra bunların belli bir yol haritası var. Bu yol haritasına göre de hangi sürede, hangi rakamlarla bunu piyasaya sürelim, ne zaman bu fiyatlar farklı bir hal alabilir, bunları o çalışmalardan sonra açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER, TOGG’UN KAMPÜSÜNÜ ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in davetli olmalarına rağmen TOGG’un Gemlik Kampüsü’nün açılışına gelmediklerinin hatırlatılması üzerine, “Şimdi ziyaret etmek istiyorlar. Niye olmasın dedik. Bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok. Bunlar bir defa -Bay Kemal başta olmak üzere- tutturmuş Külliye aşağı, Külliye yukarı... Nasıl olduysa bir kere geldi. Gel arkadaş, gel. Burası benim şahsi mülküm değil. Burası bu milletin. Burası hizmet mekânı. Ama yok, tutturdu kafaya onu, o şekilde gidiyor. Şimdi TOGG’la ilgili de hani diyordu ya ‘Nerede fabrika?’ Şimdi gelmek istediklerini söylediler. Buyursun gelsin dedik. Aynı şekilde Meral Hanım da istemiş, o da buyursun gelsin. Gezdirin, görsünler; bütün o robotik sistemleri, makineleri, o araçların tabandan tavana kaynaklarından diğer bütün işlemlerine varıncaya kadar nasıl yapıldığını görsünler. Biz bundan mutlu oluruz. Geleceklermiş” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • Norveç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Norveçde 30 senedir yaşıyorumm şimdiye kadar hiç sıfır araç almadım. Çevremdeki tanıdıklarda öyle, işyerundede öyle. Şimdye kadar aldığım en yeni araç 10 yaşnda bir araba oldu. Burda halkın 90% belki daha fazlası sıfır araba alacaksa kredi çeker öyle alır.
    Cevapla
  • Aliye 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğan sahin brodway kullanan adam nasıl ki sıfır bir araca binemiyor yada alamiyorsa TOGG da alamaz. Ama sıfır araç yada 700 800 1trilyinluk arabası olan hemen satıp bunu TOGG u rahat rahat alir. Taşıt kredileri bankalar zaten veriyor yaklaşık 1,60 faiz oranıyla 48ay vade ile. Herkkes alsa kıymeti olmaz birileri alacak birileri de onlara imrenip daha çok çalışarak sahip olmak için mücadelede edecek kıymet bilinsin
    Cevapla
  • otokolik 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli araba yapılınca herkes alabileceğini zannetti şimdi hayal kırıklığı başladı,bunu önlemek için gaza basınca giden frene basınca duran lüks olmayan bir araç hemen yapılmalı,aksi halde togg ters tepecek
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın hiç bir yerinde herkes sıfır alacak diye bir sistem, parası olan alır olmayan kredi çeker, yada ikinci el araba alır
    Cevapla
  • Pusat 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz hiç sıfır araç fiyatlarını araştırdınix mı ? Sıfır araçlar en ucuzu 900bin en pahalısı 9trilyona kadar fiyatlar var. Full elektrikli TOGG benzeri MG 900bin e-C4 950bin skywell 1200bin BMX e!x3 1600bin wolvo elektrikli 1900bin vs vs vs. Sıfır araç alacak herkes TOGG rahatlıkla alabilir. Yani sıfır araç alacak olan TOGG un eşdeğer yada benzerlerini yarı fiyata yani yaklaşık 900bin gibi bı rakama alabilir.
    Cevapla
  • Baybars 1 yıl önce Şikayet Et
    Dediğin doğru. Lüks araç tamam bir de küçük ve ekonomik halk aracı yapılmalı ki halkın çogunluğu alabilsin.
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma ya.. herkesin herseyi aldığı bir dünya nerde var..
    Cevapla
  • Cimmmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence ucuzz olmazz Basuna kandirmayin kendinizii
    Cevapla
  • Misfair 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabiiii canım oldu inandık sen hadi ekmek ye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim vatana ve millete hizmet için gecesine gündüzüne katan vatan evlatlarına dağ taş demeden operasyona giden yiğit vatan evlatlarına güç ve kuvvet versin daima muzaffer eylesin şehitlerimizin mekanı cennet olsun, içimizde ki tapınakçıların çocuklarına fırsat vermesin yerle yeksan etsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle