Batuhan Bağıban: Verimlilik odaklı bir üretim anlayışını benimsedik

Gürbağ Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Bağıban, verimlilik odaklı bir üretim anlayışı benimsediklerini belirterek, "SAHA EXPO’da yenilikçi ve milli sistemlerimizi katılımcılarla buluşturduk" dedi.

Batuhan Bağıban: Verimlilik odaklı bir üretim anlayışını benimsedik
Batuhan Bağıban: Verimlilik odaklı bir üretim anlayışını benimsedik
GİRİŞ 15.11.2022 12:12 GÜNCELLEME 16.11.2022 12:12

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sanayi kümesi olan Saha Expo 2022 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, Türk savunma sanayinin gücünü tüm dünyaya bir daha gösterdi.

Gürbağ Group, çatısı altında 2020 yılında faaliyete geçen Gürbağ Savunma ve Teknoloji de SAHA EXPO fuarında ilgi odağı oldu. Gürbağ Savunma ve Teknoloji’nin geliştirdiği ürünlerle Saha İstanbul tarafından düzenlenen SAHA EXPO’da yerini aldı. Gürbağ Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Bağıban, Gürbağ Savunma’nın ürettiği yerli ve milli teknolojilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Verimlilik odaklı bir üretim anlayışını benimsedik"

Gürbağ Savunma ve Teknoloji olarak Gürbağ Grup çatısı altında 2020 yılında Ankara’da faaliyetlerine başladıklarını söyleyen Bağıban, “Savunma sanayii ve teknoloji sektörünün milli mühendislik ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi hedefleyerek Ar-Ge odaklı entegratör bir kuruluş olduk. Savunma ve teknoloji alanında sektörün sorunlarına mühendislik çözümleri üretiyoruz. Gürbağ Savunma Teknoloji olarak yerli ve milli üretime azami katkı sağlamak amacıyla müşteri ve verimlilik odaklı bir üretim anlayışını benimsedik.Bu sayede müşteri portföyünü de genişleterek savunma ve teknoloji sektöründe iş ortaklarına en uygun ve kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için çalışmayı kendimize vazife edindik” ifadelerini kullandı.

"Yenilikçi sistemlerimizi fuarda katılımcılarla buluşturduk"

Bağıban, Türk savunma sanayiinin bağımsız üretim gücünün gösterilmesi noktasında SAHA EXPO’nun kritik bir yeri olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Savunma, havacılık, denizcilik ve uzay sanayinde yüksek teknolojiye ve stratejik öneme sahip firmalarımız ve ürünleri, SAHA EXPO’da bir araya geldi. Gürbağ Savunma ve Teknoloji olarak bizler de askeri alandaki yenilikçi ve milli sistemlerimizi fuarda katılımcılarla buluşturduk” dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.