Avdagiç’ten bombalı saldırıya lanet mesajı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstiklal Caddesi’nde yüreklerimizi yakan hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. " dedi.

Avdagiç’ten bombalı saldırıya lanet mesajı
Avdagiç’ten bombalı saldırıya lanet mesajı
GİRİŞ 13.11.2022 18:52 GÜNCELLEME 13.11.2022 18:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İTO Başkanı Avdagiç, bugün saat 16.20'de İstiklal Caddesinde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Avdagiç, şunları kaydetti:

“İstiklal Caddesi’nde yüreklerimizi yakan hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. Huzur ortamımızı bozmak, kaos çıkarmak için alçaklıktan medet umacak kadar küçülen bu hainler, hak ettikleri karşılığı en şiddetli şekilde görecekler.
Halkımıza korku salmayı amaçlayan terör maşaları, karşılarında Milletimizi ve kahraman güvenlik güçlerimizi bulacaklar. Oluşturmak istedikleri kargaşa, korku girdabında boğulacaklar. Hepimiz sakin kalacağız. Hedeflerine ulaşmalarına asla izin vermeyeceğiz. Başımız sağ olsun."
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı şekip soyadı avdagiç bosna hersek ve türk vatandaşı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla
  • Reisin Askeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Avdagic nasil bir isim yahu..bosna vatandasi mi bu kisi?
    Cevapla
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Zillete bunun hesabı sorulmalı
    Cevapla