Bakan Bilgin: Milletin parasını istismar ediyorlar, kapatmak için mücadele ediyoruz

Bakan Bilgin, bazı özel hastanelerin SGK anlaşmalarını istismar ettiği belirterek, kapatılması için mücadele ediyoruz dedi.

Bakan Bilgin: Milletin parasını istismar ediyorlar, kapatmak için mücadele ediyoruz
Bakan Bilgin: Milletin parasını istismar ediyorlar, kapatmak için mücadele ediyoruz
GİRİŞ 13.11.2022 11:56 GÜNCELLEME 13.11.2022 11:57
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlığının 2023 yılı bütçesinin görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

"BAZI HASTANELER İSTİSMAR EDİYOR"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat  Bilgin, "Özel hastanelerde ciddi bir istismar var. Sıkı bir denetim süreci başlattık. Hem elektronik ortamda hem de müfettişlerle bunu yapıyoruz. Sistemi kötüye kullanan hastanelerin kapatılması için mücadele ediyoruz. Yargıya gidiyorlar, oradan geri dönüyor. Kamunun kaynaklarını, milletin parasını istismar edenlere hiçbir kapıyı açmayacağız” dedi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 102
  • İşçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergi düzenlemesinden hiç bahsedilmiyor sy bakanım sabitleyin şu vergiyi çileden zulüme dönüştü güncellemek çözüm değil sabitlenmesi gerekiyor
    Cevapla
  • kılıçarslan 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım hemen kapatılmasını sağlayınız.özel hastaneler milleti sömürüyor.
    Cevapla
  • Urfa 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezasız kalmamalı kapatılsın.
    Cevapla
  • Ali Kahrıman 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeler SAHTEKARLARI neden koruyor? NEDEN?
    Cevapla
  • İsfismar mı? 1 yıl önce Şikayet Et
    Efendim mezbaha, kasap, yada et reyonu desek nasıl olur? Para için insanlar kör ediliyor, daha neler neler... Akıllı mercek diye cam kırığı takıp insanlar kör ediliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle