Bakan Nebati inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, inşaat sektörü temsilcileriyle ekonomik gelişmelerin sektör üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Bakan Nebati inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu
Bakan Nebati inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu
GİRİŞ 12.11.2022 21:40 GÜNCELLEME 12.11.2022 21:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bakan Nebati, Twitter hesabından, inşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin temsilcileriyle görüşmesine ilişkin paylaşım yaptı.

İstişare odaklı çözüm üretmeye yönelik sektör bazlı görüşmelere devam ettiklerini bildiren Nebati, şunları kaydetti:

"İnşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerimizin temsilcileriyle yaptığımız görüşmede, son dönemdeki ekonomik gelişmelerin sektör üzerindeki etkilerini değerlendirdik. İş dünyası ile gerçekleştirdiğimiz sektör bazlı görüşmelerimize, önümüzdeki dönemde de istişare odaklı katılımcı bir anlayış ilkesiyle devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Müteahhitler her türlü dümeni çeviriyor, stokçuluk yapıyorlar, dolar alıyorlar, vergi indirimi yapılmamalı, ayrıca kredileri vatandaş a verin öncede borçları yapılandırılsın, müteahhitlere kredi verilince dolara yatırıyorlar, zaten sadece inşaat düşünmek ekonomik sıkıntıya yol açtı, belediyecilik zihniyeti.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    inşaat sektörünü kimler temsil ediyormuş, çok merak ediyorum!!
    Cevapla
  • Asli Görevinebak 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet bakanım ekonomik etkileri enflasyona dört nalla devam. Hani düşmedi ne kira nede daire fiyatları. Adliye hacizler ne olacak. Hacizciler nasıl vergi verecek. Vergi levhasında ki kazanca bak bindigi arabaya bak, adliyedeki hacize verip kacırdıgı vergi cabası. Zarar düşüyor bilancoda hacize devam hala bu ne olacak.
    Cevapla
  • Vergi Kontrol 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım adliyeki haciz kararlarının dosyalarını vergi kayıblarını engelle. O mütahitler kendiliginden düzene girer ülkeye calışır. Cogu haciz eden mütahit bence bir de vergi iadesi alıp dururlar. Adliyedeki senet hacizlerini ne vermişler vergilerini 4 katla devlet kara gecsin . Bu vergi kacakcılıgınıda önle.
    Cevapla
  • Zengin Zengin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mütahit Ya karaborsa şekerde vurgun yapan gıdada otomobilde, dolarda altında, nerde bunların vergileri adliye hacizlik garibanların dosyaları ile dolu. Hükümet veriyorda veriyir mütahide. Ah almakda var duada sen garib duası al. Devleti zengin et incele hacizi karaborsacıyı enflasyoncuyu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle