S. Arabistan kralından Türkiye talimatı: Altın fırsat...

Suudi Kabinesi, doğrudan Türkiye ulusuna yatırımları teşvik etmek için çağrıda bulundu. Devlet haber ajansı SPA'nın söylediğine göre, bakana doğrudan fon sağlama konusunda işbirliği için bir mutabakat zaptı teklifini müzakere etmesi talimatı verildi.

S. Arabistan kralından Türkiye talimatı: Altın fırsat...
S. Arabistan kralından Türkiye talimatı: Altın fırsat...
GİRİŞ 11.11.2022 17:13 GÜNCELLEME 11.11.2022 17:14
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Kral Salman bin Abdülaziz tarafından yönetilen bir toplantıda Kabine, Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih'e Türk tarafı ile belirtilen konu etrafında görüşmeleri başlatma talimatı verdi.

TALİMAT VERİLDİ

Devlet haber ajansı SPA'nın söylediğine göre, bakana doğrudan fon sağlama konusunda işbirliği için bir mutabakat zaptı teklifini müzakere etmesi talimatı verildi.

ABD'nin sonunu 'altın' getirecek: Fiyatları düşürmek her şeyi yapıyorlar ABD'nin sonunu 'altın' getirecek: Fiyatları düşürmek her şeyi yapıyorlar

Al-Falih, Ekim ayı itibarıyla Türkiye Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi Suudi Arabistan'ın başkentinde bir araya getirerek Suudi iş adamlarının Türkiye'de teknoloji, gayrimenkul ve enerji gibi birçok sektörde finansman sağlayacağını ifade etti.

Türkiye'nin Suudi Arabistan'a yaptığı sevkiyatlar, bu yılın ilk dokuz ayında yıllık yüzde 180 artışla 420,9 milyon ABD doları olarak gerçekleşti ve iki ülke yakınlaşmayı sürdürürken geçen yılki takas sayısını geride bıraktı.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 61
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Arap'ları seviyorum. Onlar benim Kardeşim. Küfür milleti münafıklar beyinsizler müşrikler Müslümanların güçlü zengin olmasını asla istemezler. Bu yüzden çatlasalar patlasalarda asil Müslüman Milletler birlik beraber olacak. Yeni dünya düzeni İslam zamanı geldiğinde Yahudi Hristiyan küresel sermaye düzeni mutlaka yıkılacak.
    Cevapla
  • Mukim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı Boş yorumlarla buraları meşgul etmeyin. Hayırlı dualar yapın / yazın ki ALLAH devletimiz ülkemiz halkımız için mübarek kapılar açsın. İki devlet bir gün düşman ertesi gün dost olabilir. Liderlermiz ülkemiz halkımız için çıkarlarını sıradan vatandaştan daha iyi bilir. Allah'ım Müslümanlara şuur ver, yeryüzünde bu dini ve mensuplarını tekrar üstün kıl. ALLUHUMME AMİN
    Cevapla
  • Necati..Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçte..olsa sevindirici hz.MUHM..S.A.V. CIZGISNDE YURUMELIYIZ....SELÂM VE DUA ILE.....
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye islam aleminin batı bayraktarlığını sürdürüyor ve desdeksiz
    Cevapla
  • TELAT / ERZURUM 1 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın sayın kral yenimi uykudan uyandınız hırıstiyan batılı iş insanları ve yatırımcılar Türkiye devletinin ne kadar güvenilir olduğunu gördü ama siz hala uyuyorsunuz sizlere tavsiyem zararın neresinden dönseniz sizin için kardır yinede taktir etmek lazım ne de olsa müslümansınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle