Akkök Holding’te üst düzey görev değişimi

Kimya, enerji ve gayrimenkul başta olmak üzere pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Akkök Holding’in İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, bayrağı İhsan Gökşin Durusoy'a devrediyor.

Akkök Holding’te üst düzey görev değişimi
Akkök Holding’te üst düzey görev değişimi
GİRİŞ 10.11.2022 15:11 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:11

Kimya, enerji ve gayrimenkul başta olmak üzere pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Akkök Holding’in İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, bayrağı 33 yıldır grup bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan İhsan Gökşin Durusoy’a devrediyor. Durusoy hali hazırda Akkök Holding’de İcra Kurulu Üyeliği ve Akiş GYO’da Genel Müdürlük görevlerini yürütüyor. 1 Ocak 2023 itibariyle geçerli olacak bu değişim sonrası Ahmet Cemal Dördüncü Holding yönetiminde danışman olarak görev yapmaya devam edecek.

Kariyerine Arçelik’te Üretim Mühendisi olarak başlayan İhsan Gökşin Durusoy, 1988-1989 yıllarında İzmir Demir Çelik A.Ş.’de Mali İşler ve Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev aldı. 1989 yılında Akkök Grubu’na bağlı Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş.’de Bütçe Planlama Şefi olarak çalışmaya başlayan Durusoy, 2009 yılından itibaren de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görevine devam ederken, farklı Akkök Grubu Şirketleri’nde de Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Durusoy, 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra 1987 yılında aynı bölümden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu. İhsan Gökşin Durusoy evli ve 1 çocuk babası.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.