Bakan Bilgin ile TİSK'in görüşmesinde asgari ücret ve EYT ele alındı

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu için işveren temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmede EYT, asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konular ele alındı.

Bakan Bilgin ile TİSK'in görüşmesinde asgari ücret ve EYT ele alındı
Bakan Bilgin ile TİSK'in görüşmesinde asgari ücret ve EYT ele alındı
GİRİŞ 09.11.2022 17:27 GÜNCELLEME 09.11.2022 18:01
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatındaki gelişmeleri değerlendirmek üzere Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda, TİSK’in ve bağlı üye sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile üye sendikaların Genel Sekreterleri de yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve Konfederasyonun ve bağlı üye sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyeleri ve üye sendikaların Genel Sekreterler ile bir araya geldi.

GÖRÜŞMEDE EYT VE ASGARİ ÜCRET KONUŞULDU

Toplantıda, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve çalışma hayatındaki güncel konular ele alındı.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, TİSK’in bu konulara ilişkin görüş, öneri ve beklentilerini aktardı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin ise çalışma hayatındaki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Tc vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sgk girişi Staj mağdurlarini unutmayin lutfen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun inşallah
    Cevapla
  • müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    çıraklık neden ssk giriş sayılmıyor sonuçta ben çalıştım
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın Bakanım Hayırlı çalışmalar. Reis sayesinde konuşan Türkiye var. Amir memur arasındaki fark son dönemde oldukça farklılık oluştu seyyanen zam verilmesi gerekmez mi bu şekilde gidilirse aradaki fark artacak adil paylaşım olması iyi olur bu benim görüşüm. Berat bakanım döneminde bu denge azdı sizin döneminizde daha çok fark oluştu. Bu konuyu dikkate alırsanız memnun edici olur Çok maaş alan maaşı çok artış oluyor az maaş alan az alıyor oluyor seyyanen zam oluşması yararlı olur. Hayırlı çalışmalar Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Hikmet abi 1 yıl önce Şikayet Et
    şartsız EYT istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle