Dev hizmet! Erdoğan: Sinsi kampanyalara rağmen hizmete sunduk

Son Dakika Haberleri.. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde 'Sinsi kampanyalara rağmen hizmete sunduk' değerlendirmesinde bulundu.

GİRİŞ 08.11.2022 14:34 GÜNCELLEME 08.11.2022 15:08
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"SİNSİ KAMPANYALARA RAĞMEN HİZMETE SUNDUK"

Sinsi kampanyalara rağmen barajımızı tamamlayarak ülkemizin hizmetine sunduk. Yerleşim yerlerimizi yeniden inşa ettik. Planlanan 39,4 kilometrelik yaklaşık 30 kilometresiyle bugün açılışını yaptığımız tünel ve bağlantı yolları tamamlanmıştır.

Yaklaşık 2.5 yılda 910 milyon liralık yatırım tutarıyla Hasankeyfimiz'e kazandırılan tünelin hayırlı olmasını diliyorum.

Batman'ın ilçeleri ve bölgedeki diğer yerleşim yerleri arasında hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlanmış olacaktır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Tüm ilçeleriyle Batman'ı ülkemizin önde gelen ihracat şehirlerinden biri haline getireceğiz. Ülkemize asırlık eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Medeniyetin, tarihin, kültürün şehri Batman'ın sanayisi, tarımıyla önündeki fırsatı kullanacağından şüphe duymuyorum.

"İLK YÜZYILI KAPATIP YENİ YÜZYILI AÇMAYA HAZIRLANIYORUZ"

Ülkemizin tamamını kalkındırarak Türkiye'nin dünyanın en gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alması için çalışıyoruz. Türkiye'nin eksiklerini 20 yılda ikmal ederken çok daha büyük hedeflerin altyapısını kuruyorduk.

Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını kapatıp yeni yüzyılını açmaya hazırlanıyoruz. Bu güzel metro ile tünelle ve önündeki viyadükle bu güzel şehirlerimize bağlantıları kuruyoruz.

"ALÇAK GAYRETLERİN HEPSİNİ BOŞA ÇIKARDIK"

Gerek Bakanıma gerekse çalışma arkadaşlarına yemyeşil bir hazırlığı yapmış olmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçmişte bu kutlu yürüyüşün önü pek çok yöntemle kesilmek istenmişti. Batman çok bedel ödedi, Mardin çok bedel ödedi ve bu bedelleri artık ödemekten terörle verdiğimiz mücadele ile bitirdik.

Elbette son 20 yılda ülkemizi demokrasi rayından çıkarıp yeniden eski günlerine döndürmek için pek çok deneme yapıldı. Kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak bu alçak gayretlerin hepsini boşa çıkardık.

Dalgalanmalarla kökünden sarsıldığı bir dönemde geleceğimize güvenle bakabiliyoruz, biz büyümeyi konuşuyoruz. Dünyanın önünde kriz varken biz gözümüzü büyümeye dikiyoruz. Biz dostlarımızla giderek genişleyen bir kardeşlik çemberi kuruyoruz. Ülkemizi hak ettiği yere sizlerle beraber taşıyacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Reiss den başka kim var, vardida bizmi görmedik...!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vatana millete hayırlı olsun hainler sevinemez
    Cevapla
  • viinnitera 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi ADAM Recep Tayyip Erdoğan ...!!!
    Cevapla
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Inşaallah yöre halkı yapılan hizmetleri görürler
    Cevapla
  • Erg 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin baska lafa gerek yok adamin dibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle