Otobüs bilet fiyatlarını indirdi! Firma saldırıya uğradı

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, şehir içi servis ve bilet fiyatlarını düşük tutan firmanın yazıhanesine başka bir firma yetkilileri saldırıda bulundu.

GİRİŞ 06.11.2022 18:40 GÜNCELLEME 06.11.2022 18:40
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bir firmanın yetkilileri, bilet fiyatlarını düşük tutan ve yükseltmeyen başka bir firmanın yazıhanesine saldırdı.

Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda saldırganlar, kapıları tekmeleyerek bilgisayarları ve yazıcıları yere fırlattı.

Olayı yatıştırmak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırganlar ifadelerin alınması için emniyete götürüldü.

'FİYATLARIMIZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK'

Saldırıya uğrayan Firma Yetkilisi Mirza Binboğa, "Dün akşam saat 16.30 civarında karşı firmanın işletmecileri terminalde bulunan bir işletmeye, daha sonra bizim kendi işletmemize 'fiyatları neden düşük yazıyorsunuz? Ankara’yı 250 TL’den 100TL’ye indirdik. İstanbul’un 600 TL bandında 300’e indirdik. Diğer illerde neredeyse yarı yarıya düştü. Bize niye rekabet yapıyorsunuz? Neden fiyatları yükseltmiyorsunuz' diye bizimle 1 aydır çekişiyorlardı. Biz yolcunun düşüklüğünden dolayı okul tatillerinde vatandaşın gidip, gelebilmesi için fiyatları aşağı çektik. 'Neden aşağı çekiyorsunuz? Bizi mağdur ediyorsunuz' diye yazıhanemize gelerek saldırmışlar. Biz kendilerinden şikayetçi olduk. Fiyatlarımız aynı şekilde devam edecek. Biz bu fiyatları yılbaşına kadar götüreceğiz. Şu anda okullar tatil, öğrencilerin ve ailelerinin kolay seyahat etmeleri için belirlediğimiz düşük fiyatlar devam edecek. Bize baskı kurarak, burada fiyatı zorla yükseltmeye çalışmak kadar terbiyesiz bir şey yoktur" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 188
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Rekabet Etmiyorsun Esnaf Arkadaşının Ekmeğine Kan Doğruyorsun 1 Otobüs 7 Milyon Tl Bu Adam Nasıl Ödeyecek Bunu Sen Dayağı Hak Etmişsin
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Saldırgan firmaların ticaret lisansları iptal edilmelidir. pkk dağdan otogara girmiş. Emniyet gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bütün bu olayları gördükçe bulunduğu makamı hakkını veremeyen Devlet otoritesini yok ettiren Savcı ve Hakimler kızıyorum.
    Cevapla
  • KaraBela 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer FİRMLAR 1 AY MEN EDİLSİN SEFERDEN akılları başlarına gelsin. NERDE bu karı alacak HAKİM yok
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk düşmanı hainler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle