Denizlerde palamut bol, sezon devam ediyor

Karadeniz’de palamut bolluğu, hamsinin fiyatına yansımaya devam ediyor. Hamsinin fiyatlarının düşmesi bekleniyor.

GİRİŞ 05.11.2022 23:18 GÜNCELLEME 06.11.2022 11:49
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Karadeniz’de bu sezon Palamut bolluğu yaşanıyor. Hamsi severlerin beklediği hamsi ise tezgahlara yüksek fiyatları ile geliyor. Bazı bölgelerde palamut azlığı yaşanırken, bazı bölgelerde ise bolluk devam ediyor.

Hamsi severlerin hamsiyi beklememesi gerektiğini dile getiren Balıkçı Tuncay Kılıç, “Geçtiğimiz günlere nazaran balık fiyatları biraz yüksek durumda. Palamut sezonu devam ediyor. Denizlerde palamut bol ve devam ediyor. Balık fiyatları diğer gıdalara bakıldığı zaman çok yüksek değil. 70 liraya sattığımız balıklar kiloluk balıklar. Çok hızlı olmasa da insanlar tüketiyor. Hamsi sevenler için çok umutlu değiliz. Palamut ve ile hamsi aynı anda olmuyor. Hamsiye çok çıkılmıyor. İlerleyen günlerde hamsi de olacak ama çok olacağını düşünmüyorum. Palamuttaki bolluğu hamsi de yaşamayız” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Samsun da 30 tl
    Cevapla
  • Düşünce Platformu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsaf be, bol olduğu için mi 50-60 tl.
    Cevapla
  • aYILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bol olmazsa kesin 100 TL üstü olurdu
    Cevapla
  • Yusuf inci 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki bol kilosu 60 TL .Allah insaf versinnn
    Cevapla
  • Eyüpoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nankör.Erkek kedi gibi hem yiyorlar hemde bağırıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle