ilk sürüşünü Başkan Erdoğan yaptı! Müjdeyi verdi: Yılbaşına kadar ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı yapılan Gaziray Banliyö Hattı'nın ilk sürüşünü yaptı. Başkan Erdoğan, Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.

GİRİŞ 05.11.2022 18:32 GÜNCELLEME 05.11.2022 19:14
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı yapılan Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşü için Beylerbeyi İstasyonu'na geldi.



Bir dizi program ve açılışa katılmak üzere Gaziantep'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentteki ilk durağı Gaziray Beylerbeyi İstasyonu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bakanlar, milletvekilleri, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, istasyon girişinde öğrenciler tarafından müzik dinletisi sunuldu.



Müzik dinletisinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diğer protokol üyeleri, Beylerbeyi İstasyonu'na giriş yaptı ve Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

YILBAŞINA KADAR ÜCRETSİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını yaptıkları Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.

'BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI' SÜRPRİZİ

Gaziantep'te metro konforunda modern banliyö hizmeti verecek olan Gaziray'ın açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yücel Arzen ve orkestrası tarafından "Başlasın Türkiye Yüzyılı! Yarın değil, hemen şimdi" şarkısı ile karşılama yapıldı.



Şarkıyı ayakta dinleyen Erdoğan, mini konserin ardından konuşmasını yapacağı sahneye geçti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    staj mağdurlarıda sorunlarının çözümü için bekliyor Reis.
    Cevapla
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    seçime az kaldı emekliler bekliyor
    Cevapla
  • Mürsel Fransa 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Banliyö ne demektir Bize özel neden kelime kullanmıyoruz
    Cevapla
  • hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunca yılda yapılan hizmetler bir yana sadece çocukluğumuzda beynimize kazınan su akar Türk bakar aşağılamasını tarihe gömdüğün için teşekkürler reis. Bugün üniversitelerde öğrencilere böyle bir şey duydunuz mu diye sorduğumda artık kimsenin bilmediğini görmek çok güzel.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle