10 adet 'Pamukkale' renkli TOGG alacaklar

Pamukkale Belediyesi, satışa başlandığında Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg'dan 10 adet alacaklarını duyurdular

GİRİŞ 05.11.2022 09:06 GÜNCELLEME 05.11.2022 13:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşüldü.

Toplantıda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtımı yapılan milli ve yerli aracımız Togg'un Pamukkale Belediyesi'ne kazandırılması konusunda karar alındı. Buna göre Togg satışa çıktığında "Pamukkale" renginden 10 adet alınacak.

PAMUKKALE DÜNYA YOLLARINDA OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yakında Türkiye yollarında olacağını ifade ederek, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görücüye çıkan ülkemizin gururu olan Togg' un 6 ana renginden birine ilçemizin adı verildi. Bu bizleri çok mutlu etti. Bu araç seri üretime başlayıp dünyanın dört bir yanında kullanılmaya başlandığında bana göre en güzel rengi olan ‘Pamukkale’ dünya yollarında olacak. Bu da Pamukkale’mizin daha çok tanınmasına neden olacak. Biz Türkiye’de Togg siparişi veren ilk belediye olmak istiyoruz. Belediyemizde kullanılmak üzere 10 adet 'Pamukkale' rengi otomobili araç filomuza katmak istiyoruz. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ederim "dedi. Ayrıca Pamukkale Belediye Meclisi’nde 2 adet mini çöp toplama aracı, 1 adet yol süpürme aracı ve 1 adet tankerin alınmasıyla konusu da meclisten geçti.

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 23
  • Doğrusöz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende inşaAllah istiyorum . Elbet öncelik vatandaşın olur .
    Cevapla
  • Mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    İlçe Belediye Başkaları, Rektörler vs gibi üst düzey kamu görevlilerine makam aracı, hizmet aracı olarak Togg kullanılmasını şart ve zorunluluk olarak koşmak lazım. Belirli bir seviyede makamlara kadar Togg kullanılmasını yasalarla zorunluluk haline getirilmesi şert..
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Cokmu kiymetlilerde
    Cevapla
  • Misafirler 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce vatandaşlar olması lazım yani biz
    Cevapla
  • Zafer1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız öncelik Vatandaşın dedi ,belediyelere verilmesi doğru değil , ozaman bütün devlet kurumları isteyecektir buda halk gözünde yanlış alğı oluşturur.. Yetkililere duyurulur....!!!!
    Cevapla
  • Malatyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok başvurular olursa nasıl olacak kuramı çekilecek yoksa sıra gelmez .gözümü kırmızıya kestirdim
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedavamida bir sürü marka var verse nolur vermese ne olur ayrıca özel sektörün parayı veren alır en ucuz bı milyoncuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle