Elektrikli bisiklet paylaşım platformu “Tripy” Ankara'da tanıtıldı

Elektrikli bisiklet paylaşım platformu “Tripy”nin tanıtımı Ankara'da yapıldı.

Elektrikli bisiklet paylaşım platformu “Tripy” Ankara'da tanıtıldı
Elektrikli bisiklet paylaşım platformu “Tripy” Ankara'da tanıtıldı
GİRİŞ 01.11.2022 21:10 GÜNCELLEME 01.11.2022 21:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Şehirlerdeki yaşam kalitesini iyileştirmek, sağlıklı yaşamı desteklemek ve toplu taşımadan bağımsız ulaşım imkanıyla sosyal hayatı yeniden şekillendirmek amacıyla “Tripy”yi geliştiren MİA Teknoloji AŞ'nin yöneticileri, J.W. Marriot Otel’deki tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MİA Teknoloji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökhan Beltekin, yaptığı konuşmada, şirket olarak 16 yıldır kamu ve özel sektörde faaliyet gösterdiklerini, son dönemde kendilerini en fazla heyecanlandıran girişimlerden birinin “Tripy” olduğunu söyledi. Beltekin, “Tripy aslında hepimizin çocukluktan aşina olduğu bisikletin elektrikliye dönüştürülmüş halinin paylaşım platformu.” dedi.

Elektrikli bisiklet paylaşım platformunu Türkiye’de sunan ilk özel teşebbüs olduklarının altını çizen Beltekin, dünyanın bir dönüşüm içinde olduğunu, şehirlerin bu dönüşüme göre tekrardan dizayn edildiğini ifade etti. Beltekin, yurt içinde de bu dönüşümün ve kalkınma hareketinin içinde olmanın en büyük gayeleri olduğunu kaydetti.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bisiklet sürmek sağlık ve bir kültürdür toplum alıştırılmamış 63 yaşımdayım aracım olmasına rağmen kurallara uymak şartı ile bisiklet ile alışverişe gidiyorum tavsiye ederim
    Cevapla
  • Bisikletli 1 yıl önce Şikayet Et
    Maganda demeye çalışıp söyleyemeyen şahıs, bisiklet trafiği azaltan bir etken ayrıyetten bir kültür. Sizin kültürünüz yok diye böyle söylemeniz hoş değil. Ve bizim bisiklet sürmemize karışamazsınız. Benim arabam var ama bisiklet sürüyorum. Bu tercih sizin karışabileceğiniz bir durum değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi bu eksikti trafikte manga da dolu scooter motor cular bir siz eksiktiniz tam oldu
    Cevapla