Araç sahipleri dikkat: Benzin fiyatlarına zam geliyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatlarında da hareketlilik devam ediyor. 1 Kasım gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına zam bekleniyor.

GİRİŞ 31.10.2022 09:55 GÜNCELLEME 31.10.2022 10:27
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 92,82 dolardan işlem görürken benzin fiyatlarına zam geleceği haberi geldi.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından aktarılan bilgiye göre, salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 71 kuruşluk artış bekleniyor.

ZAM SONRASI BENZİN FİYATI NE OLACAK?

Bu zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 20,66'dan 21,37'ye, Ankara ve İzmir'de 20,80'den 21.51'ye yükselecek.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul'da motorin litre fiyatı 26.33 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 20.66 liradan satılıyor.

MOTORİN FİYATLARINA ZAM VAR MI?

Motorin fiyatlarına en son yapılan zammın ardından 23 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruş indirim yapılmıştı. Yapılan indirim sonrası motorinin litresi 26 liraya kadar düşmüştü.

Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 33
  • Yavuz Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Zam yapıldı şikayet Eden çok bunun yerine Kontak kapat toplu taşımaya bin. Onlar mı. Büyük. Senmi büyük. Bir İki üç ay kontak kapatılırsa. Türkiye kısmı onlar batar.
    Cevapla
  • Yunus Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabasi olan dusunsun biraz az gezsinler acil olmadikca arabaya binmesinler
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen,zam değil. Fiyat güncelleme si. Zam olmaz. Neden diye soran olursa denmeliki, de geçen sene kaç yasindaidin, yirmi. Bak busene yirmi bir oldun, yani yaş güncellenmesi. Kalkıp ta yaşına zammı geldi dicem.yaa ben kendimden korkmaya başladım. Siyasetçi olurmuyum acaba
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle mi enflasyon düşecek?
    Cevapla
  • çığlık... 1 yıl önce Şikayet Et
    lütfen memelekete sahip çıkın ey yetkililer bunun hesabını Allah'a vereceksiniz bakın herkes istediği gibi at koşturuyor isteyen istediği zaman zam veriyor adalet yok adam ön kapıdan giriyor arka kapıdan çıkıyor yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle