İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı

TOGG Otomobil Fabrikası işletme ruhsatına da kavuştu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Gururla attığım en özel imza" notuyla ruhsatın fotoğrafını paylaştı.

İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı
İşte TOGG Otomobil Fabrikası'nın ruhsatı
GİRİŞ 29.10.2022 11:03 GÜNCELLEME 29.10.2022 11:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile açılacak olan fabrikada Türkiye’nin 61 yıllık rüyası olan yerli otomobil üretilecek. TOGG Otomobil Fabrikası işletme ruhsatına da kavuştu.

Ankara'daki Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi toplantısının ardından Bursa'ya dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TOGG Otomobil Fabrikası'nın İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nı imzaladı. 

RUHSAT İÇİN İMZALAR ATILDI

Gemlik ilçesinde 883 bin 28 metrekare açık alan 236 bin 605 metrekare kapalı alanda Elektrikli Otomobil Üretimi için kurulan fabrikanın ruhsatı da imzalanmış oldu.

28 Ekim tarihli 3879 nolu ruhsat fabrikanın resmi olarak çalışmasına imkan sağlıyor.
 

ATTILAN EN ÖZEL İMZA

Togg’un Gemlik Kampüsünün resmi açılışına saatler kala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ruhsatın fotoğrafını paylaştı Aktaş şunları kaydetti: "Ankara dönüşü ayağımızın tozuyla gururla attığım en özel imza. TOGG Fabrikamızın ruhsatı hayırlı olsun"

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 17
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun. Yol İslam bir Millet Akıl bir durmak yok yola devam. Bütün güzellikleri Allah'tan cc bilirim. İnternet teknoloji ve Recep Tayyip Erdoğan bize Allah'ın cc rahmeti olmuştur. Sebep olanlara bu asil Müslüman Milletimiz minnettar. Dua ediyoruz. Ehli iman Kardeşlerime Allah'tan cc dünyada ve ahirette iyilikler , güzellikler vermesini dilerim. Hidayeti olmayan emektar insanlarımıza Allah'tan cc hidayet diliyoruz. Onlarda Allah'ın cc yarattığı Kulları.
    Cevapla
  • Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman gösterin onada kacak der yurtsuz pejmurde kılıklılar...
    Cevapla
  • ali uzalp 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulusumuza hayırlı uğurlu olsun..emeği geçenlerden Rabbim razı olsun
    Cevapla
  • corumlu19 1 yıl önce Şikayet Et
    istemeyen çekemeyen hainlere en büyük kapak olsun...bu tarz yatıramların engellenmemesi için reisle her daim bu nefes var olduğu müddetçe yola her daim devam..hainlere inat devam..geleceğimizin gençlere güzel bir türkiye bırakmak için devam..
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    TOGG otomobil markamız vatana millete hayırlı olsun.ALLAH yapan ve yaptırandan razı olsun. Lakin sadece elektrikli otomobil herkesin alacağı otomobil fiyatını aşıyor. Bu aracın Hibrid ( Melez ) motor versiyonuda üretilmeli , Asya ve Afrika da Şarj istasyonu bulmak zor , kesinlikle üretilmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle