Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi Twitter hisselerini elinde tutacak

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi'nin (KHC) CEO'su Bin Talal, özel ofisi ve KHC tarafından konuya ilişkin yapılan ortak açıklamayı Twitter hesabında paylaştı.

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi Twitter hisselerini elinde tutacak
Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi Twitter hisselerini elinde tutacak
GİRİŞ 28.10.2022 23:44 GÜNCELLEME 29.10.2022 03:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi ve Suudi Prens Velid bin Talal'ın Özel Ofisi, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın satın aldığı sosyal medya şirketi Twitter'daki hisselerini elinde tutmaya devam edeceğini duyurdu.

Bin Talal'ın ofisi ve KHC'nin Twitter'daki 1,89 milyar dolar değerindeki mevcut hisselerinin, Musk'ın satın aldığı Twitter'a transfer işleminin tamamlandığı kaydedilen açıklamada, "Prens ve KHC, Twitter'da Musk'tan sonra ikinci en büyük hissedar oldu." ifadelerine yer verildi.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma sürecinin tamamlandığı açıklanmıştı.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Her defasında yatırımlarınızı iç etmekle tehdit eden batıya Yetmedi mi yaptığınız yatırımlar. Soğuk su için üzerine iyi gider.
    Cevapla