Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Avrupa agresif faiz artışına devam ediyor... ECB, üç temel politika faizini 75 baz puan artırarak, 2009’dan bu yana en yüksek seviyesine çıkardı

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
GİRİŞ 27.10.2022 15:19 GÜNCELLEME 27.10.2022 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa Merkez Bankası (ECB), üç temel politika faizini 75 baz puan artırarak, 2009’dan bu yana en yüksek seviyesine çıkardı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 2
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    çıkarın çıkarın özgür demirtaşı başkan yapın sizi faize boğsun inşallah batışınız hızlı olsun :))olmadı size kemali merali veririz daha hızlı süper batarsınız yetmedi üstüne çakma eko profu ersan şeni veririz :)) puhahahahaaa
    Cevapla
  • Greeck batıyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın kamu borcu 357 milyar Euro'yu aştı !!! Avrupa Merkez Bankası'nın 75 puan faiz artırım kararı Yunanistana nasıl yansıycak, haloo Miçotakis ???
    Cevapla