Brent petrol 92 dolarda, akaryakıt fiyatları sabit

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 92,92 dolardan işlem görürken, bugün akaryakıt fiyatlarında bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor

GİRİŞ 24.10.2022 08:30 GÜNCELLEME 24.10.2022 11:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında sert dalgalanmalar sürerken, bu fiyat değişiklikleri benzin ve motorin fiyatları da indirim veya zam yansıyor.

Brent petrol yeni haftaya 92 dolardan başlarken, bugün benzin ve motorin (dizel) bir fiyat değişikliği haberi bulunmuyor.

 Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 26.32 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 20.63 liradan satılıyor.

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 2
  • kul hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    işlerine gelmiyor niye indirim yapsın açgözüler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rafineri işletmeleri alçaklıkta zirve yaptı bu sıkıntılı zamanlarda. Küçücük artış olunca zam yaptılar, on, yirmi dolar indirim olunca üç maymun.
    Cevapla