Ünlü milyarderin uçağı düştü: Cesetler denizde bulundu

Türkiye'de de şubeleri bulunan dünyanın en büyük fitness zincirlerinden McFit'in kurucusu Alman iş insanı Rainer Schaller ve ailesini taşıyan uçak düştü. Uçaktaki herkesin öldüğü açıklandı.

GİRİŞ 23.10.2022 14:58 GÜNCELLEME 23.10.2022 16:18
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Yetkililer, McFit'in 53 yaşındaki kurucusu, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve çocukları Aaron ve Finja, özel jetleri ile Limón'a giderken kayboldu. Yetkililer, yaptıkları arama sırasında trajik bir bulguya ulaştı.

BİR YETİŞKİN VE BİR ÇOCUĞA AİT CESETLER BULUNDU

Schaller ve uçakta bulunan diğer beş kişi aranırken, denizde bir yetişkin ve bir çocuğun cesetleri bulundu.

Kosta Rika Kamu Güvenliği Bakanlığı ise Ulusal Sahil Güvenlik ve Hava Gözetleme Servisi tarafından yapılan arama operasyonu sırasında bir yetişkin ve bir çocuğunun cesedinin bulunduğunu doğruladı.

UÇAĞA AİT ENKAZ PARÇALARINA ULAŞILDI: HERKES ÖLMÜŞ OLABİLİR

Yetkililer ayrıca, Juan Santamaria havaalanındaki varış noktasından yaklaşık 40 km uzaklıkta özel koltuklarından birini ve çeşitli eşyaların bulunduğunu aktardı.

Diğer taraftan, Alman milyarderin geçen Cuma gecesi  ailesiyle birlikte Meksika'dan havalandığı bildirildi. Kişisel antrenör olduğu düşünülen Marcus Kurreck adındaki bir adamın da özel jette bulunduğu açıklandı.

Sivil Havacılık Kurumu müdürü Fernando Naranjo.  "İçerisinde toplam 6 kişinin bulunduğu özel jet,  Limón havalimanına varmadan yaklaşık 40 km önce radardan kayboldu. Uçak 18:58'de inecekti, 2 bin fit yükseklikte kaybettik” diye konuştu.

Bununla birlikte yetkililer, kötü hava koşulları nedeniyle ara verilen kurtarma çalışmalarının yeniden başladığını duyurdu. Kosta Rika'nın Kamu Güvenliği Bakanı Jorge Torres, beş Alman vatandaşını taşıyan Piaggio 180 model jetin Parismina bölgesi yakınlarında sahilden yaklaşık 30 km açıkta uçarken, akşam 18.00 sıralarında havalimanının kontrol kulesiyle temasını kaybettiği bildirildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 47
  • YUSUF YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Fitne merkezlerinin sahibi imiş, Fitnelik biraz azalır.
    Cevapla
  • hakan12 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu o paralara şimdi?Kim yiyecek
    Cevapla
  • Cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek baliklari:)
    Cevapla
  • Cigdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını düsündüm
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Bes belli süikast... Bir kaza oluyorsa kimse kurtulmuyorsa suikasttir...abd İsrail işine benziyor...
    Cevapla
  • Bluepeace 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahsi düşüncem adam cinayete gitti.
    Cevapla
  • Mahkum 1 yıl önce Şikayet Et
    H. İbrahim'e cevap. Bizde icraat yapılmasından yanayız fakat karşı taraf yani derin abd elamanlarıda karşı icraat yapıyor bunu demek istiyorum. Bu oscarlık bir düşünce değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle