Elon Musk'ın sözleri ayaklanma çıkardı! Twitter ofisi yangın yerine döndü

Twitter'ı satın alma planı yapan dünyanın en zengin ismi Elon Musk, yine ortalığı karıştırdı. Washington Post’ta yer alan rapora Musk, Twitter'ı satın alırsa 5600 kişiyi işten çıkaracak.

Elon Musk'ın sözleri ayaklanma çıkardı! Twitter ofisi yangın yerine döndü
Elon Musk'ın sözleri ayaklanma çıkardı! Twitter ofisi yangın yerine döndü
GİRİŞ 23.10.2022 11:00 GÜNCELLEME 23.10.2022 11:19

Dünyanın gündeminden düşmeyen dünyanın en zengin ismi olan Tesla'nın CEO’su Elon Musk, yine bir tartışmanın odağında.

ELON MUSK BİNLERCE İNSANI KOVACAK

44 milyar dolara Sosyal medya devi Twitter'ı satın alma planı içinden çıkılmaz bir hal alan Elon Musk, Twitter ofisindeki çalışanların yüzde 75’ini kovacağını söyledi. Bu rakam yaklaşık 5600 kişinin işsiz kalması anlamına geliyor...

Twitter ofisi

TWİTTER OFİSİ AYAKLANDI

Elon Musk'ın yaptığı açıklama Twitter ofisini ayağa kaldırırken, Twitter yöneticileri şirket çalışanlarını sakinleştirmeye çalıştığı bilgisi geldi. Twitter'ın genel hukuk danışmanı, “işten çıkarma” iddiasının ardından çalışanlara not göndererek "Elon Musk'ın planlarını yakından takip eden herhangi bir onayımız yok ve söylentileri veya sızdırılmış belgeleri takip etmemenizi, bunun yerine bizden ve alıcıdan doğrudan gerçekleri beklemenizi tavsiye ediyoruz” dese de ofis çalışanlarını sakinleştiremedi.

 

 

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.