Zenginleri resesyon korkusu sardı: Musk ve Bezos'tan peş peşe kriz uyarısı

Dünyanın en zengin isimleri olan Elon Musk ve Jeff Bezos'dan resesyon uyarısı geldi. Bezos, 'fırtınaya hazırlanın' derken Musk resesyon 2024 baharına kadar sürecek dedi.

Zenginleri resesyon korkusu sardı: Musk ve Bezos'tan peş peşe kriz uyarısı
Zenginleri resesyon korkusu sardı: Musk ve Bezos'tan peş peşe kriz uyarısı
GİRİŞ 21.10.2022 17:34 GÜNCELLEME 21.10.2022 17:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fed'e çağrı yaparak faiz artışlarından vazgeçmesi çağrısı yapan Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk resesyon tehlikesine dikkat çekmişti.

Twitter'dan bir mesaj paylaşan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, küresel resesyonun 2024 baharına kadar süreceğini söyledi.

Ayrıca Dogecoin'in oraklarından olan Shibetoshi Nakamoto'nun tweetine yanıt veren Musk, "Korkunç bir küresel olay olmadan bir yıl geçirmek kesinlikle güzel olurdu" diye yanıtladı.

BEZOS: FIRTINA HAZIR OLUN

Öte yandan küresel resesyon uyarısı yapan bir diğer isim de Amazon'un kurucusu Jeff Bezos oldu. Bezos, Goldman Sachs CEO'sunun resesyon uyarılarını paylaştı ve 'fırtınaya hazırlanın' mesajı verdi.

KÜRESEL RESESYON RİSKİ

Uluslararası Para Fonu'na göre, küresel GSYİH 2021'de %6 büyüdü, ancak bu yıl %3,2'ye ve 2023'te %2,7'ye yavaşlaması bekleniyor. Bu, 2008'deki finansal krizin dışında 2021'den bu yana en zayıf büyüme hızına işaret ediyor.

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 6
  • obsörvır 1 yıl önce Şikayet Et
    resesyonun amacı toplumları ayaklandırıp ülkeleri bitirmek. şirket devletlere geçişin 1. aşaması. elitlerin planı corona, rus savaşı derken yunan türk kapışması ile ab ülkelerinin ilk dağıtılan toplumlar olduğunu göreceğiz. şirket devletler işine yarayan insanların yaşamasına izin verecek. faydasız gördüklerini dünyayı kirleten zararlılar olarak tanımlayacak. atmosfere sera gazı saldığı iddiasıyla büyükbaş hayvanların yeryüzünden kaldırılması nizami hale geldikten sonra insanları acı çektirmeden aynı son bekleyecek. nüfus kıyımı onların yönetebileceği seviyeye kadar devam edecek.
    Cevapla
  • Yakında 1 yıl önce Şikayet Et
    Doları resesyonda 5 TL yapacağız ozaman neler olur izleyeceğim
    Cevapla
  • Eninde Sonunda 1 yıl önce Şikayet Et
    hayatımız resesyonla geçmiş bizi etkilemez....
    Cevapla
  • madenci 1 yıl önce Şikayet Et
    borsa ahmak işi, kripto para keza. Birileri kaybederken birileri kisa surede zengin olmakta. Gercek yatirim elinde tuttugun altindir.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar zenginmi esas para sahipleri gizli bunlar reklam yapılanlar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle