Kilis’te yerli sofralık zeytin tezgahlarda yerini aldı

Kilis’te, yeni mahsul sofralık yeşil zeytin 15 ile 20 TL arasında satışa sunuluyor.

Kilis’te yerli sofralık zeytin tezgahlarda yerini aldı
Kilis’te yerli sofralık zeytin tezgahlarda yerini aldı
GİRİŞ 16.10.2022 21:49 GÜNCELLEME 16.10.2022 21:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye’de, önemli bir zeytin üretimine sahip olan Kilis’te, yeni mahsul yerli sofralık yeşil zeytinin sabah pazarında satılmaya başlandı. Pazarda 15-20 TL arasında satılan sofralık yeşil zeytin yoğun ilgi görüyor.

Kilis’te zeytin bahçesi olmayan vatandaşlar, pazardan aldıkları yeşil zeytinleri evlerinde bidonlara koyarak tatlandırdıktan sonra kahvaltıda tüketiyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Normalde ithal zeytin mi yiyorduk? Yakında yerli milli buğdayla ekmeği de icat edersiniz az kaldı. Nasıl olsa yiyen çok.
    Cevapla
  • Gülperi karaturk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilisin kendine has yağlı çok lezzetli bir zeytini var ama son zamanlarda eski ağaçları kesip gemlik tipi zeytin dikilyorlar bizde kalembez derler tam bir felaket lezzet yok,yani bilmeden katı eleştiriyorsunuz.
    Cevapla
  • Dwse 1 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyoruz üret kazan sat her mamulü başka yemek yah her şeyde kullanabiliriz fafrika ve sanayi şart
    Cevapla