Sigaraya zam geldi: Yarından itibaren geçerli olacak

JTİ grubu sigara fiyatlarına 2 lira zam geldiği açıklandı. Zammın yarından itibaren uygulanacağı duyuruldu.

Sigaraya zam geldi: Yarından itibaren geçerli olacak
Sigaraya zam geldi: Yarından itibaren geçerli olacak
GİRİŞ 14.10.2022 19:01 GÜNCELLEME 14.10.2022 19:07
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Sigara fiyatlarına yeni zam geldi. Temmuz ayında yapılan sigara zammından sonra en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken, en pahalı sigara fiyatı 30 TL’yi görüyordu.

Son zammın ardından sigarada bir fiyat artışı daha yaşandı.

2 LİRALIK ZAM YOLDA

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabından JTİ grubu sigaralara 2 TL'lik bir daha zam geldiğini duyurdu.

Zammın yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Bu arada diğer gruplara da zam gelmesi bekleniyor.

ZAMLI FİYATLAR

Gelecek 2 TL'lik zamma göre güncel sigara fiyatları şöyle olacak;

- Cam... Yellow 100: 48 TL

- Wins... Slender: 30 TL

- Wins… Dark Blue/Deep Blue: 30 TL

- Wins…: 31 TL

- Wins… Xsence: 32 TL

- Cam… Slender: 29,5 TL

- Cam…: 30 TL

- L…: 29,5 TL

- Mont C…: 29,5 TL

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 103
  • Agzı Konuşuyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilolu olup kilodan kalb kirizi gecirenlerdemi intihar etmiş oluyor. Bu ne sacmalık sigara icen intihar eder diyen kardeş intihar eden dinden cıkar rast gele yazmayın. Senmi dine giriş cıkışları ayarlıyon. Bunun intihar kelimesini söyleyen ayet ve hadislerle yazsın. Tahrimen mekruh mekruhdan da uzak durmak gerek. Haram ve intiharı dini mübin ve islam fıkıgı kabul etmez. Sigara fabrikasını kapatsınlar diye yazan yok. Dinde celişkili yazan cok mazallah
    Cevapla
  • Mason 1 yıl önce Şikayet Et
    Sigara fabrikalarını kapatın.
    Cevapla
  • Din ve Fıkıh 1 yıl önce Şikayet Et
    Kilolu olanlarada saglık hizmeti 10 katı olsun. Devleti en cok sagkıkta onlar masrafa koyuyor. Tansiyon v.s unutmayın ki. Tenkit ettiginiz sigara. Kanser oldumu 3 ayda ölür. İslâmda kesin olmayan bir şeye haram yada helal diyen dinden cıkar haram diyen imanını tazelesin. Evliyalardanda icenler vardı. Din bu kadar basit deyil rast gele haram yazan kardeş cok yemek yemek net olarak haram. Helal in haram olma şartları var unutma. Dinle dalga geçmeyin.
    Cevapla
  • Takiye Yapmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Sigaranın faydasını ögrenmek isteyen beni bulsun. Allah indinde sorumlulukdan bu zamanda kurtulsun.
    Cevapla
  • Ölüm hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Azraile insanların canlarını alacaksın diye emir buyurdu. Azrail A.S. dediki kulların düşman olurlar bana. Rabbim ben sebeb verecem seni gülerek anacaklar. Sebeb sonuç ölüm. Herkes önce kendi ameline ve nasıl ölecegini azrailin amele göre canını nasıl alacagına baksın. Haram helal kul hakkı karışmış sigara icene saldıran yaya kaldırımda giderken kırmızıda senden önce önde bekleyeni geçmedinse iyisin en basit. Otobüs duragında bekleyeni görüp önce binmedinse azrail seni acıtmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle