Motorinin fiyatı kritik eşikte! Yeni zam geldi: İşte benzin, LPG ve motorin fiyatları...

Brent petrol fiyatlarının yükselişe geçmesiyle akaryakıta üst üste zam gelmeye başladı. Bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 1 TL 39 kuruş arttı. Motorinin litresi İstanbul'da 28,54'e, Ankara'da 28,65'e, İzmir'de ise 28,68'e çıktı.

GİRİŞ 11.10.2022 07:20 GÜNCELLEME 11.10.2022 09:17
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Brent petrol, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasım ayından itibaren 2 milyon varil azaltma kararıyla yükselişe geçti.

OPEC'ten petrol üretimini azaltma kararı: ABD'den sert tepkiOPEC'ten petrol üretimini azaltma kararı: ABD'den sert tepki

Gram altın fena çakıldı! 34 tl birden kayıp yaşandıGram altın fena çakıldı! 34 tl birden kayıp yaşandı

Eylül ayının son haftasında olan 80 dolar seviyesinde bulunan brent petrol, 100 dolar sınırına ulaşarak 98 dolara kadar çıktı. Bu gelişme sonrası akaryakıta üst üste zam gelmeye başladı.

MOTORİNİN FİYATI 1 HAFTADA 5 TL 41 KURUŞ ARTTI

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 1 lira 39 kuruşluk yeni bir zam daha yapıldı.

Böylece son 1 haftada 4 kez zamlanan motorinin fiyatı 5 lira 41 kuruş artmış oldu.

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLDU?

Zammın ardından motorinin litresi İstanbul'da 28 lira 53 kuruşa, Ankara'da 28 lira 65 kuruşa, İzmir'de ise 28 lira 68 kuruşa çıktı.

ABD'den petrol kararı! Akaryakıt piyasasını vurabilirABD'den petrol kararı! Akaryakıt piyasasını vurabilir

Otomotiv pazarı eylülde yüzde 8,7 büyüdüOtomotiv pazarı eylülde yüzde 8,7 büyüdü

 

Biden'dan 'petrol fiyatlarını düşürün' çağrısıBiden'dan 'petrol fiyatlarını düşürün' çağrısı

ZAMLAR ÜST ÜSTE GELDİ

Son bir haftada akaryakıta üst üste gelen zamlarla fiyatlar sürekli değişti. 5 Ekim tarihinde motorine 1 lira 10 kuruş, benzine 62 kuruş, 6 Ekim'de motorine 1 lira 39 kuruş, benzine 74 kuruş, 8 Ekim'de ise motorine 1 lira 54 kuruş zam gelmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 207
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepinizden bunun hesabını sorsun.
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas bu nasil bi sistem fiyat artar artmaz pompaya yansiyo dusunce tik yok yazik ya
    Cevapla
  • Ömer Çakmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazot benzin den elli kuruş ucuzdu,ne oldu da mazot benzin den yedi lira pahalı oldu . Ham petrol ün içinde mazot oranı mı düştü ?????
    Cevapla
  • MADENCİ 1 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakınca iyi ki diyorum 1945 de sizler yoktunuz çok şükür sanki herşeyi cumhurbaşkanı arttırıyor yok oyle olursa oy veriririm yok boyle olursa vermem sanki ülke sizin oyunuzla batacak yada cıkacak
    Cevapla
  • Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazota gelen zamlar herseyi etkiler. Her ürün nakliye ile geliyor. Bu da herseye zam demek.bu kış çok zor geçecek .Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle