Samsun’da sağlık çalışanlarına 27 bin TL promosyon

Samsun’da 14 bin 657 sağlık çalışanına 27 bin TL maaş promosyonu ödenecek.

Samsun’da sağlık çalışanlarına 27 bin TL promosyon
Samsun’da sağlık çalışanlarına 27 bin TL promosyon
GİRİŞ 10.10.2022 22:32 GÜNCELLEME 10.10.2022 22:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ile banka arasında yapılan promosyon görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Samsun’da görev yapan 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödemeyi kapsayan anlaşmada imzalar atıldı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan anlaşmaya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, komisyon üyeleri ile banka yetkilileri imza attı.

Akabinde Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, "İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen banka promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ve banka yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde 1 yıl ilaveli olarak ve ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza önümüzdeki Kasım ayında 27 bin TL ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır. Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Fehnor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza şartı olmaksızından kastı tayin veya istifa durumundaki geri odeme cezası mı bilen biri aydinlatsın
    Cevapla
  • Halk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar cok cslismislar ya 27000 5 yil bak ocak da geldi yine maas zamli kim karli banka mi memurlar mi .
    Cevapla
  • Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Arschgricherler sağlık itlerine verin durun, direkt 100 bin TL aylık bağlayın ve dokunulmazlık verin bide 3-4 saat calişsinlar...
    Cevapla
  • dr halil 1 yıl önce Şikayet Et
    24 yıl okusaydında sen de dr olsaydın dicem ama sen de beyin olmadığı için zor tabi..
    Cevapla
  • Rizeli53 1 yıl önce Şikayet Et
    Banka faizini başarıymış gibi haber yapan site. Valla helal olsun. Allahtan korkmak kafi gelir, insanlardan medet ummayın.
    Cevapla