Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Batman’da çeşitli temaslarda bulundu. Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.

Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda
Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda
GİRİŞ 08.10.2022 21:36 GÜNCELLEME 08.10.2022 21:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Batman'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Valiliği ziyaret etti. Bakan Nebati, Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve protokol tarafından karşılandı. Bakan Nebati, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçerek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’tan kent genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nebati, Valilik ziyaretinden sonra AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. AK Parti'li gençler Bakan Nebati'yi meşale, erbane ve Kürtçe şarkılar eşliğinde karşıladı.



AK Parti il teşkilatı ziyaretinden sonra Batman Gülistan Caddesi'ne giden Bakan Nebati, burada esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Nebati, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledikten sonra çocuklara hediyeler dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Esnafımızı rahatlatacağız. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.



Bakan Nebati’ye ziyaretleri sırasında Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir ve protokol üyeleri eşlik etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • misafit 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende iş yeri aç patron ol
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mazot 30 tl sınırına dayanmış sen daha lololo yapıyorsun
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar halkla dalga geçiyor.her gece mazota zam dolar euro gün gün yükseliyor buda ekonomi ekonomi diye konuşuyor pehhhhh
    Cevapla
  • garip guraba 1 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi nedeni ile sanf kapalı kaldı yapılandırma ike kredi borcu 2 katına çıktı lütfen en azından takşpteki esnaf için ; kredi faizi vergi ve sgk affı kurtarma paketi olur resmen
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    peki işçinin vergisi ne olucak patrinlar her şeyi gider yazar benim kadar vergi vermiyo verdiginin kdv geri alıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle