Akbank'tan 'mükerrer işlem' sorunuyla ilgili yeni açıklama

Müşterilerin kredi kartı işlemlerinin ekstrelere mükerrer yansımasının ardından Akbank'tan yapılan son açıklamada, "Kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır" denildi.

Akbank'tan 'mükerrer işlem' sorunuyla ilgili yeni açıklama
Akbank'tan 'mükerrer işlem' sorunuyla ilgili yeni açıklama
GİRİŞ 08.10.2022 11:35 GÜNCELLEME 08.10.2022 15:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kredi kartı işlemlerinin ekstrelere mükerrer yansımasıyla ilgili Akbank'tan açıklama yapıldı.

Sosyal medyada banka müşterilerinin “kredi kartı harcamalarının 2 kez ekstreye yansıdığı, kart limitlerinde eksiye düşüldüğü" yönündeki paylaşımları üzerine Akbank, Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Akbank'ın paylaştığı tweette, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

YENİ AÇIKLAMA

Akbank konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz." denildi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    aklı olan bu bankadan uzaklasır kredi borcunu oyamatik kesmesi gerekirken ( talimatla ) kesmiyor sen farkında olmuyorsun birde senden gecikme faizi istiyor tam tokatcı banka
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    paraya kıyıpta işini düzgün yapan kişilerle çalışmassan üç kuruş A sistem kurdurursan veilletin parasına çökmeye çalışırsan sonuç bu iyiki zamanında ilişiğimizi kesmişiz yoksa uğraşdur
    Cevapla
  • H Sabri KARADENİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sistemdeki sıkıntısını bir türlü düzeltemedi ve su anda Ülkemizde atm de en yavaş banka olarak yerini aldı Benimde bir gün önce yatırdığım para ekstrede yok iyi ki ekstre almışım Atm lerde her şeyin belgesini alın gördüğünüzde imha edebilirsiniz.
    Cevapla
  • çal bağlamayı 1 yıl önce Şikayet Et
    sakıp ağa gittik den sonra banka gerilemeye başladı daha önce lider di
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçıncı oldu sayısını unuttuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle