Palamudun fiyatı yükselişe geçti

Zonguldak'ta hava şartlarının balık avcılığında olumsuz seyretmesi nedeniyle tezgahtaki palamudun fiyatı yükselişe geçti.

GİRİŞ 07.10.2022 23:48 GÜNCELLEME 08.10.2022 11:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Zonguldak’ta havaların balık avcılığını olumsuz etkilemesi nedeniyle palamudun fiyatı artışa geçti. 5 tanesi 100 TL’ye satılan palamudun kilosu 50 TL'ye satılmaya başlandı.

Koşulların elverişli olmaması halinde bu fiyatın 90 TL'ye kadar çıkabileceğini söyleyen balık hali Zeki Beybeyoğlu, ”Şu anda durum 2-3 gündür balık az. Zaten az olduğu için balıkların fiyatı yükseldi.



Şu anda palamudun kilosu 50 TL. Pek balık çıkmıyor. Ama inşallah ilerde daha çok çıkacak. Çinakop, barbun, istavrit bulamıyoruz. İnşallah onları da bulduğumuz zaman daha iyi olacak. Bizim insanımız der ki palamudun bol olduğu yerde hamsi olmaz. Bunu Allah bilir. Hamsinin ne olacağı belli değil. Biz çinakop, istavrit ve palamut bolluğu bekliyoruz. Amasra-Akçakoca arasında ki sınırda hala balıkçılar burada. Millet diyor ki yağmur yağmıyor ama poyraz var. Dalga var adamlar çıkamıyor. Palamut çıkmazsa palamudun kilosu 80-90 TL’yi bulabilir" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Zeki Aksakal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete özellikle dar gelirliye palamut yemeyi zehir etmeyin.Bugün yarın daha da düşecek derken yükselecek demek insanlarla alay etmek demektir.Bu insanların bedduası ile bi balıklar başka ülkeye gidebilir.O zaman oturur kalırsınız.Yazıktır günahtır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bol oldumuyduda yiyemedik az oldummuydu hiç yiyemeyiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çok düşüktü sanki de yükselişe geçmiş
    Cevapla
  • Ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl balık yemesem, nolcak yani, Onlar 200 TL satsın, kime ne, Alan Enayiler Düşünsün.
    Cevapla
  • Ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar , almayın, alırsanız fiyatı yüksek tutarlar, Almazsanız seve seve indirim yaparlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle