Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert eleştiri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'na 'Bu İstanbul'un belediye başkanı ne iş yapar?' diye seslendi. Megakentteki kirliliğe dikkat çeken Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok sert eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert eleştiri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert eleştiri!
GİRİŞ 02.10.2022 17:00 GÜNCELLEME 02.10.2022 17:49
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri: Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik- Sabiha Gökçen Metrosu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

İstanbul'daki raylı sistem ağının yarısı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından İstanbulumuza kazandırılmaktadır. Birileri bizim yaptıklarımızı sahiplenmek istiyor.

Artık Sabiha Gökçen'e Pendik'ten 10 dakikada, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün olacak.

Yol medeniyettir, raylı sistem medeniyettir. Bu medeniyete benim vatandaşlarım layıktır.

Belediye başkanlığım döneminde, o zamandan bugüne "insanı yaşat ki devlet yaşasın" mantığıyla her zaman milletimize hizmet etme derdinde olduk.

Manifestomuzun adı: Türkiye Yüzyılı. Bunun inşaasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Bizim İstanbul sevdamızı anlatmaya kelimeler yetmez. Muhalefet inşaatı başlamış metro hatlarına hafriyat dökerken biz vatandaşlarımızı en hızlı raylı sistemlere kavuşturmaya devam ediyoruz.

"CHP DEMEK ÇUKUR DEMEKTİR"

CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir. Biz mutsuz bir İstanbul'u devraldık. Fatih'in emanetine yakışmayan bu kötü tabloyla hemen harekete geçtik. Önümüze çıkan sayısız engele rağmen bu aziz şehir için çalıştık, ter döktük. Hiçbir zaman bahanelere sarılma kolaycılığına tevessül etmedik.

İMAMOĞLU'NA SERT YÜKLENDİ: BU BELEDİYE BAŞKANI NE İŞ YAPAR?

Geçmiş dönemde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, megakentteki kirliliğe dikkat çekti, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert eleştiride bulundu.

Bana vatandaşım soruyor "Bu İstanbul'un belediye başkanı ne iş yapar?" diye. Haziran geldiğinde vatandaşım gereğini yapacaktır.

İstanbul'da sel oluyor, kar yağıyor, kriz yaşanıyor, bakanlarımızla anında olay yerindeyiz. İstanbul'un belediye başkanı nerede? Bodrum'da.

Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz.

"AİLE KURUMUMUZA YÖNELİK SALDIRILARA KESİNLİKLE GÖZ YUMMAYACAĞIZ''

Milleti millet yapan ailedir. Aile kurumumuza da sahip çıkacağız. Ailelerimize laf söylettirmeyeceğiz. Milli ve manevi değerlerimizin korunması konusunda dikkatli davranacağız. Aile kurumumuza yönelik saldırılara kesinlikle göz yummayacağız. Gençlerimizi mankurtların eline düşürmeyeceğiz.

MERSİN'DEKİ POLİS EVİNE TERÖR SALDIRISI

Terörü yerle yeksan ettik. Ama PKK'nın parlamentodaki temsilcileri hala bunu savunmanın gayretinde. Mersin'deki son saldırı bu sinsi senaryonun en alçak örneğidir. PKK'nın uzantısı malum parti terörde kadınları kullanıyor. Mersin'de bu iki kadın kendilerine bomba bağlayıp polis evine saldırıyor. Bu kadın teröristlere bir yerde acıyorum. Neden? İşte diyorum ki bu partinin kadın mensupları haydi bakalım konuşun. Bu kadınları Kandil'de terörist olarak yetiştirenler benim ülkemdeki kadınlara bunun hesabını verebilirler mi? Diyarbakır annelerine bunun hesabının verebilirler mi?

Annelere, hanım kardeşlerime çok güveniyorum. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Bu işin faturasını anneler siz keseceksiniz siz.

"TERÖRİSTLERİ AKLAMA GÖREVİNİ CHP ÜSLENDİ''

Saldırganları terör örgütüne katılım konusunda teşvik eden HDP'dir. Kamuoyunda aklama görevini de CHP üstlenmiştir. Kimlere bu alçak oyunda roller verildiğini görüyorsunuz değil mi? Malesef bir türlü terör örgütünün güdümünden kurtulamayan HDP başrolü oynuyor. Asıl üzüldüğümüz ise Atatürk'ün partisi olduğunu söyleyen CHP'nin bölücü terör örgütünün kuklası haline gelmesidir.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 160
  • ismail.k-cert 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl sana sormak lazım senn ekibin ne iş yapar 20 yıldır ülkeyi satıp yiyip bitirdiniz utanmadan birde tvlerde hala konuşma cesareti buluyorsunuz yuh size ve ekibinize mhp li olarak bahçeli ve sizi kınıyorum türkiye için değil kendiniz için çalıştınız.
    Cevapla
  • Demirezen 1 yıl önce Şikayet Et
    O bir süper kahraman.yatırıma gerek yok
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi de biliyor, ne aldiysam kar diyor iste, kendi biliyor fazla durmayacagini, iste bizim halkimizda bir denisiklik olsun, sanki farkli bir yemek tarifi istiyorlar ya, neyse hic de uzulmem onun gibiler ceza vermek istediler bilemedilerki kendileri cekiyor, az bile bir dahakine daha tertipli olurlar!!!
    Cevapla
  • Cengaver28 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Reisimizi başımızdan eksik etmesin O giderse böyle hizmetleri rüyamızda görürürüz
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdilik istanbula ankaraya birsey yapmayin . Millet egrem yapti saniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle