BOTAŞ hat bakıma giriyor: İran'dan sekiz gün gaz akışı duracak

BOTAŞ, gerçekleşecek planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını duyurdu.

BOTAŞ hat bakıma giriyor: İran'dan sekiz gün gaz akışı duracak
BOTAŞ hat bakıma giriyor: İran'dan sekiz gün gaz akışı duracak
GİRİŞ 01.10.2022 11:22 GÜNCELLEME 01.10.2022 11:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, durum nedeniyle arz-talep dengesiyle ilgili bir sorun öngörülmediği aktarıldı.

Açıklamada, "İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattında 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca doğal gaz teslimatı yapılamayacaktır. Planlı bakım ve onarım çalışmaları esnasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesiyle ilgili herhangi bir sorun öngörülmemektedir." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 17
  • idam -gelmeli 1 yıl önce Şikayet Et
    sah ismail geberdi ama torunlari is basinda
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    temmuz ağustos dururken neden ekim ayı
    Cevapla
  • Bir Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    İrandan gaz ve petrol alımını kesersek 2 lokma ekmeğe muhtaç olurlar bu neyin havası?
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Parası ödenmezsse bol bol bakıma girer bu kış çok zor geçecek çok zor görünen köy klavuz istemez evde dükkanda üç gün fatura ödeme bakalım nasıl kesiyorlar devletler arasıda böyle ülkede döviz yok devlet piyasadan toplasa 20 ye fırlayacak bekleyip göreceğiz bakalım bu ipi bu ince delikten kırmadan dökmeden nasıl geçirecekler
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İran güven vermiyor hadi bakalım neler neler çıkacak. Acem oyunlarını biliyoruz. Bu yüzden Yavuz Sultan Selim Han yolda geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle