Bakan Muş, Tekirdağ'da incelemelerde bulundu

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tekirdağ'da bakanlığıyla ilgili incelemelerde bulunup, iş insanlarıyla, 'Tekirdağ İş ve Ekonomi Dünyası ile İstişare' toplantısına katıldı.

Bakan Muş, Tekirdağ'da incelemelerde bulundu
Bakan Muş, Tekirdağ'da incelemelerde bulundu
GİRİŞ 30.09.2022 16:20 GÜNCELLEME 30.09.2022 17:20

​Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tekirdağ programına Vali Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek başladı. Vali Yıldırım'ın brifing alan Muş, Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Muş, ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı ve Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'nı ziyaret ederek esnaflarla kısa süreli sohbet gerçekleştirdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen Bakan Mehmet Muş, burada iş insanları ile basına kapalı 'Tekirdağ İş Ve Ekonomi Dünyası Ile İstişare' toplantısına katıldı.

 

KAYNAK: DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.