Promosyonda son gün kuyruğu! Bankalarda yoğunluk yaşanıyor

Sivas’ta emekli maaşını başka bankaya taşıyarak promosyonundan yararlanmak için son günü bekleyen vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Promosyonda son gün kuyruğu! Bankalarda yoğunluk yaşanıyor
Promosyonda son gün kuyruğu! Bankalarda yoğunluk yaşanıyor
GİRİŞ 30.09.2022 10:44 GÜNCELLEME 30.09.2022 14:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivas’ta bankaların verdiği maaş promosyonlarından yararlanmak için son ünü bekleyenler işlem yaptırabilmek için günün ilk saatlerinden itibaren banka şubelerine akın etti. Banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluştu.

50 kilometre uzaklıkta olan köyden gelen Abdurrahman ışık, “Ben Yakupoğlan köyünden geldim. Daha yeni geldim yarım saat olmadı. Kuyruk uzun 2 saat kadar beklerim belki. 50 kilometre yoldan geldim. 7 bin lira promosyon alacağım sanırım” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 4
  • Ülkücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Arkadaş promosyon parası haram bizim bu insanımız neden bukadar harami n peşine düşüyor valla yazık..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamu bankaları zaten yoğun üzerine birde maaş müşterisi yoğunluğu olunca içinden çıkılamaz durumlar oluyor. Ne olursa olsun devlet bankasından asla şaşmayacaksın kredi vs çektiğin zaman özel bankalar ciddi faiz koyarken kamu daha az bunu göze alıp gitmek gerekiyor.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bankaları neyi bekliyor bitane müşterileri kalmayacak özelin kucagına atın vatandaşları memurlar akşama kadar oturuyorlar
    Cevapla
  • yaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Faize hücum
    Cevapla