Dünyanın önde gelen iktisatçıları yarın İstanbul’da buluşuyor

Açılışını Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yapacağı "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi" yarın, dünyanın önde gelen iktisatçılarıyla İstanbul’da gerçekleşecek.

Dünyanın önde gelen iktisatçıları yarın İstanbul’da buluşuyor
Dünyanın önde gelen iktisatçıları yarın İstanbul’da buluşuyor
GİRİŞ 28.09.2022 16:02 GÜNCELLEME 28.09.2022 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yarın saat 10:00'da İstanbul'da, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Ekonomik Dönüşüm Zirvesi'nde, dünyanın önde gelen ekonomistleri bir araya gelerek, yeni küresel ekonomik düzenin ortaya çıkardığı fırsatlar başta olmak üzere birçok konuyu ele alınacak. Zirvede, 'Pandemi sonrası dönemde iktisat paradigmasında dönüşüm ve yükselen ülkeler' ana teması etrafında, yeni ekonomik düzenin ortaya çıkardığı fırsatları değerlendirecek.

Zirvede Prof. Charles Yuji Harioka, Prof. David Audretsch, Prof. Cheng Hsiao, Prof. Jonathan Batten, Prof. Douglas Cumming ve 12 ülkeden pek çok akademisyen, son dönemdeki iktisadi gelişmelerle ilgili görüşlerini paylaşacak. Zirve, 'www.ekonomikdonusum.org' web sitesi ve YouTube kanalı ile '@ekonomikdonusum' adlı Instagram, Twitter ve LinkedIn hesaplarından takip edilebilecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, söz konusu zirve ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ekonomik Dönüşüm Zirvesi'nde yarın, dünyanın önde gelen iktisatçılarıyla İstanbul'da buluşuyoruz.

'Pandemi sonrası dönemde iktisat paradigmasında dönüşüm ve yükselen ülkeler' teması kapsamında, yeni iktisadi düzenin önümüzde açtığı fırsatlara ilişkin değerlendirmeler yapacağız." ifadelerinde bulundu.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Kgf paketi demiştiniz. Ama halen bir icraat olmadı. Ne zaman başlayacak. Sanayici zor durumda. Sanayici Hammadde alımı ve istihdamın devamlılığı ve istikrar için bir an önce Kgf desteğini başlatmanızı istiyoruz sayın bakanım Nebati. Selamlar
    Cevapla