ViewSonic sektörde başarı dolu 35 yılı geride bıraktı

Görüntü ve eğitim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden ViewSonic, sektördeki 35. yılını, “görsel çözümlerde mükemmellik sağlama” misyonuyla başarıyla tamamladı

ViewSonic sektörde başarı dolu 35 yılı geride bıraktı
ViewSonic sektörde başarı dolu 35 yılı geride bıraktı
GİRİŞ 27.09.2022 13:12 GÜNCELLEME 27.09.2022 13:13

ViewSonic, çözüm geliştirme süreçlerine tüm paydaşlarını dahil ettiği yeni stratejisi "Hizmet Olarak Ekosistem"i (Ecosystem as a Service-EaaS) 35. yılında duyurarak, sektöreki dijital dönüşümü teşvik etmeye devam ediyor. Görüntüleme teknolojilerinin yanı sıra daha iyi bir eğitim için ürettiği yazılım ve donanım ürünleriyle de öne çıkan ViewSonic, eğitim sektöründe uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı yeni stratejisi "Hizmet Olarak Ekosistem”i, diğer segmentlerde de uygulayarak küresel büyümeye devam etmeyi planlıyor.

EAAS İLE ENDÜSTRİYEL DÖNÜŞÜMLER KOLAYLAŞIYOR

ViewSonic, bu öncü projesi kapsamında globalde pek çok ülkede, öğretmenlerin dijital öğretme becerilerini geliştirmek için bir dizi çalışmaya imza atıyor. Türkiye’de de başarılı bir örneğinin uygulandığı sosyal medya platformlarında topluluk oluşturma çalışmalarıyla, teknolojiyi eğitim sürecinin önemli bir parçası olarak gören ve bu alandaki yenilikleri tanıyıp deneyimlemek isteyen, öğrencilerine eğitim teknolojilerinin sağladığı olanaklarla ders içerikleri hazırlamaya meraklı seçkin bir öğretmen kitlesini bir  araya getiriyor. Ayrıca EdTech ekosistemine entegre ettiği myViewBoard ile çevrimiçi öğretim ve öğrenim desteklenirken, eğitimcilerin ders sırasında öğrencinin katılımını değerlendirebildiği UNIVERSE by ViewSonic ile de dijital öğrenme deneyimini iki boyutlu ortamından sürükleyici bir üç boyutlu eğitim ortamına taşıyor.

İŞ DÜNYASI İÇİN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

Eğitim dünyası dışında iş dünyasına da kullanıcıların ve işletmelerin verimliliklerini, esnekliklerini, performanslarını geliştirmelerine yardımcı yenilikçi ürün ve hizmet yelpazesi sunan ViewSonic, taşınabilir monitör, projeksiyon cihazı ve kalemli ekran çözümleriyle zaman ve mekandan bağımsız çalışma-öğrenme olanağı sağlıyor.

Markanın 35 yıllık başarısını değerlendiren ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü M. Önder Şengür, "1987'de kurulan şirketimiz başlangıçta sadece monitor üretiyordu. Zamanla diğer ürün gruplarına da yayılarak; kurumsal, tüketici ve eğitim segmentlerinde muazzam başarılar elde ettik. 35 senedir müşterilerimizin verimlilik, esneklik ve performanslarını geliştirmelerine yardımcı olan yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi sürdürülebilir çözümler geliştirerek sunuyoruz.

Müşteri odaklı bir yaklaşımla ViewSonic, ürün serisini yükseltme çalışmalarını ve en son teknolojilere yatırım yapmayı farklı dikey pazarlarda da sürdürecek. Sıradan ve olağanüstü arasındaki farkı görmek için dünyaya ilham verme vizyonuyla, inovasyonu hızlandırmak ve müşterilerimizin sorunlarını çözmek için sektörle ortaklık kurmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar