Türk kripto parası dünya piyasasını sarsacak

İş insanı Muhsin Bayrak’ın 2021 yılında kurduğu teknoloji alanında ki ilk yatırımı olan Abstocks kripto alım satım platformunun yüzde 60’nı Dubai'nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesine sattığı öğrenildi.

Türk kripto parası dünya piyasasını sarsacak
Türk kripto parası dünya piyasasını sarsacak
GİRİŞ 26.09.2022 16:46 GÜNCELLEME 26.09.2022 17:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şirketin kendi blockchain alt yapısına sahip tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen kripto arzı ABG coin 7 Ekim’de tüm dünya borsalarına girecek ve dünya pazarında arza sunulan ilk Türk kripto varlığı olma ünvanına da sahip olacak.

Edinilen bilgiye göre AB grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’ın olan Abstocksun yüzde 60’ını Dünyada 9 ülkede kripto varlık alım satım borsaları olan Centurion & Co Dubai - UAE adlı Dubai’nin kurucu ailesi El Maktum ailesinin sahibi olduğu şirkete satıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde imzalanan sözleşme ile yüzde 60’ını alan El Maktum ailesi ayrıca ab grup holdingin kendi kripto varlığı olan ABG coini de dünya piyasasına sokmak için kolları sıvadı. Bayrak ailesiyle ortak olan El Maktum ailesi 7 Ekim’de kripto varlığını tüm dünya borsalarına sokmaya hazırlanıyor. İlk kez bir Türk kripto varlığı dünya piyasasında yerini alacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 4
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende çıkaracağım bir para 10 liradan boş havayı satalım ..ondan sonra insanlar dolandirildi..bana göre cok saçma kripto olayi
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolar euro kağıt para sahtekarlığı yetmezmiş gibi şimdi de sanal para sahtekarlığı çıktı. İnternet Amerika kontrolünde olduğu sürece zulüm bitmez. Gün gelir paranın geçmediği günler yakın. Herkes parasına sahip çıksın. Toprak altın gümüş bakır ev araba güzel yatırım
    Cevapla
  • Samsun55 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tosuncuk vakası daha yaşanmasın aman dikkat....
    Cevapla
  • Tr gercegi 1 yıl önce Şikayet Et
    %60 ını satmış o artık Türk parası değil
    Cevapla