THY 'Avrupa'nın En İyi Hava Yolu' seçildi

Dünyanın en kapsamlı yolcu memnuniyeti araştırmasını gerçekleştiren Skytrax'in 2022 değerlendirmelerine göre Türk Hava Yolları "Dünya'nın En İyi 10 Hava Yolu" listesinde yer aldı.

THY 'Avrupa'nın En İyi Hava Yolu' seçildi
THY 'Avrupa'nın En İyi Hava Yolu' seçildi
GİRİŞ 23.09.2022 16:18 GÜNCELLEME 24.09.2022 15:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yolcu memnuniyeti araştırması gerçekleştiren Skytrax'in 2022 değerlendirmelerine göre Türk Hava Yolları "Dünya'nın En İyi 10 Hava Yolu" listesinde yer aldı.

Skytrax'in geleneksel olarak düzenlediği organizasyonla ödüller sahiplerini buldu. Qatar Airways'in "Dünya'nın En İyi Hava Yolu" seçildiği listede Singapur Hava Yolları ikinci, Emirates üçüncü olurken, All Nippon Airlines (ANA) dördüncü, Qantas ise 5. sırada kendine yer buldu.

THY'DEN SIÇRAMA

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları da en iyi 10 havayolu şirketi arasında 7. sırada gösterildi. Geçtiğimiz yıl yayınlanan listede 17. sırada bulunan THY, 10 sıra birden yükselerek büyük sıçrama yaptı

Türk Hava Yolları aynı zamanda "Avrupa'nın En İyi Hava Yolu" şirketi seçildi.
İngiliz devi British Airways listede 11'inci olurken, Alman devi Lufthansa ise 15'inci sırada kendine yer buldu.

İGA LOUNGE DÜNYANIN EN İYİ 4. DİNLENME ALANI SEÇİLDİ

THY aynı zamanda En İyi Business İkramı ile Avrupa'nın En İyi Ekonomi Sınıfı Hava Yolu ödüllerini de aldı. Öte yandan İstanbul Havalimanı'ndaki İGA Lounge da "Dünya'nın En İyi Havalimanı Dinlenme Alanı" kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • yozgatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dunyanin en pahali havayolu sirketi her krizi firsata cevirwn tek havayolu bugun bir ulkede savas varsa ilk kazanan thy oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bilet fiyatlarıda dünyanın en iyisi oldu.
    Cevapla