Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde gösteri başlıyor

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 1-23 Ekim tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek ‘Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’ kapsamında bir kez daha organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde gösteri başlıyor
Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde gösteri başlıyor
GİRİŞ 22.09.2022 16:52 GÜNCELLEME 22.09.2022 16:52

Türk Telekom’un ana destekçisi olarak teknoloji ile sanatı harmanladığı Atatürk Kültür Merkezi’nde festival heyecanı başlıyor. Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin de destekçileri arasında yer alan Türk Telekom, bu yıl ikinci kez 1-23 Ekim tarihleri arasında AKM’nin dış alanına kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ünlü isimleri ve müzikseverleri ağırlayacak.  

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul'a ve Türkiye'ye marka değeri kazandırmak adına başlatılan Kültür Yolu projesi kapsamındaki Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde operadan, sergiye, tiyatrodan konsere, birçok kültür sanat etkinliği düzenlenecek.

Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında birbirinden ünlü müzisyen ve müzik grubunun sahne alacağı 11 konser gerçekleştirilecek.

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime’ın Açık Hava Sineması Beyoğlu Kültür Yolu Festivali boyunca devam edecek. Sinemaseverler, son dönemin en sevilen filmleri ile Türk sinemasının klasikleşen yapımlarını açık havada izleme keyfini yaşayacak.

Diğer yandan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali süresince, Türk Telekom Opera Salonu da operadan baleye çok sayıda kültür sanat programına ev sahipliği yapacak.  

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.