Bakan Kirişci, TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik ile bir araya geldi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, Bakanlık bürokratları ve tarım sektörünün Van’daki temsilcileriyle birlikte yapılan “Van Tarım Sektörü Temsilcileri” toplantısında bir araya geldi.

Bakan Kirişci, TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik ile bir araya geldi
Bakan Kirişci, TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik ile bir araya geldi
GİRİŞ 21.09.2022 14:52 GÜNCELLEME 21.09.2022 14:52

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Van Valisi Ozan Balcı ve sektör temsilcileriyle bir araya gelerek bir dizi görüşmelerde bulundu. Çelik, toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye göreve geldiği günden bugüne kadar ülke tarımına yapmış olduğu özverili çalışmalarının anısına bir plaket sundu.

Çelik daha sonra ise Van’a atanmasıyla beraber küçükbaş hayvan sayısını 5 milyona çıkarılması hedeflenen ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesini başlatan Van Valisi Ozan Balcı’ya plaket takdim ederek, “Şahsım ve sektörüm adına teşekkür ediyor, yılın en başarılı valisi ilan ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.