Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrı yaptı: Fiyatları yarı yarıya düşürdü

Ankara’da Emek Un Fabrikası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 10 gün boyunca 600 liralık unu 350 liradan satışa sundu.

GİRİŞ 21.09.2022 10:39 GÜNCELLEME 21.09.2022 16:54
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Ankara Polatlı’da bir un fabrikası 10 gün boyunca 600 liraya satılan 50 kiloluk unu 350 liradan satışa sundu.

Emek Un Yönetim Kurulu Başkanı Adil Çınar, söz konusu satışa ilişkin, “Cumhurbaşkanlığımızın, halkımızın düşük maliyetli un alabilmesi amacıyla yapmış olduğu ekonomik paket uygulamaları çerçevesinde Emek Un olarak Polatlı halkının yanındayız” ifadelerini kullandı.

Fiyatların yarı yarıya indirilmesi üzerine çok sayıda vatandaş fabrikaya akın edip ucuz undan alım için uzun kuyruklar oluşturdu.

 

KAYNAK: İHA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 39
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatlarin 10 degil devamli olarak inmesi lazim bizde fiyatlar zamlar k9ntol yok herkez kafasina gore zam yapiyor
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Zincir Marketler Asil Piyasayi yükselten ZAM YAPAN Kactane Zincir Marketler var Bin kan Tane A 101 kactane Sok Kac Tane Migros Kac Tane Kafursa Kac Tane BUNLAR Fiyatlari UCURAN DEVLET BUNLARIN SAYIPLERINI CAGIRACAK ULTIMATON VERECEK YOKSA EL KOYACAK DEVLET Rusyada Böyle Oldu
    Cevapla
  • Mgl 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle nakkalı neden bitti...
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu nedir ya? Ulan marketler de neden düşmüyor bu nasıl düzen ya? bu bozukluğun baş sebebi ülker yıldız holding ve tusiad snayicileridir...Reisi devirmek için kasten fiyat indirmiyolar.
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    fiyatı indirin deyince iniyorsa ne güzemiş o iş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle