Ordu'da palamut balığını tanesi 20 liraya düştü

Karadeniz açıklarında bu sezon bol avlanan palamut balığının tanesi 20 liradan satılıyor.

Ordu'da palamut balığını tanesi 20 liraya düştü
Ordu'da palamut balığını tanesi 20 liraya düştü
GİRİŞ 19.09.2022 23:29 GÜNCELLEME 19.09.2022 23:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Karadeniz’de palamut bereketi yaşanıyor. Karadeniz'e açılan balıkçı teknelerinin ağları palamutla dolarken, binlerce kasa palamutla geri dönen balıkçılar sezonun bereketli sürdüğünü belirtiyor. Balıkçılar, tezgahlarındaki yazılar ilginç ile müşterilerin dikkatini çekiyor.

Balıkçılar tarafından yazılan yazılarda, ‘deniz füzeleri gelmiştir’ yazıları müşterilerin tebessüm etmesine neden olurken, balıkçı Uğur Aygün, “Palamut bu dönemde denizden fışkırıyor desem yeridir. Tanesini 20 TL’den satıyoruz ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bizlerde insanların dikkatini çekmek için farklı sloganlar işyerimize asarak onları tezgahlarımıza çekiyoruz. İlgi de gördü ve bundan sonra slogan üretmek için de çalışmalarımızı yapacağız. Palamutta fiyat gayet uygun” dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    benim semt İst-İkiteli de dondurulmuş -Norveç Uskumru -nu palamut diye yutturup satıyorlar.15-20 tl ye. taze palamut 30-40 gibi büyüklüğüne göre.
    Cevapla
  • amedoo 1 yıl önce Şikayet Et
    ankara sincan gimsada 16.50
    Cevapla
  • vatandaş 1452 1 yıl önce Şikayet Et
    benzin mazot listesi 25 tl iken ucuz daha fa ucuz olmaz
    Cevapla
  • SON DURAK 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon 4 adet 50
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya da 70 tl.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle