Avrupa ülkesi rotayı Türkiye'ye çevirdi!

Avrupa'da yeni bir ticaret merkezi arayışı günden güne artmaya başladı. Alman lojistikçiler yeni rotayı Türkiye olarak belirledi. Alman basınında yer alan analizde Türkiye, üretim ve ticaret için ideal bir yer olarak tanımlandı.

Avrupa ülkesi rotayı Türkiye'ye çevirdi!
Avrupa ülkesi rotayı Türkiye'ye çevirdi!
GİRİŞ 16.09.2022 08:09 GÜNCELLEME 16.09.2022 08:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Alman basının yer alan analizde Çin'de başlayan koronavirüs salgını ve Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Türkiye'nin mal tedariki için giderek daha önemli bir ülke haline geldiği vurgulandı.

Westphalian nakliye şirketi CEO'su Tobias Bartz, "Şirketlerin operasyonlarını Asya'dan Avrupa'ya taşımak istediklerini görüyoruz. Türkiye çok genç ve iyi eğitimli nüfusu ile üretim ve ticaret için ideal bir yer" dedi.

"ÇİN'E YÖNELİK İYİ NİYET SONA ERDİ"

Almanya Ekonomi Bakanı Habeck Çin'e karşı net mesajlar verdi. Habeck, Çin'in korumacı politikalarını eleştirerek, ticarette daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Habeck, "Çin'e karşı iyi niyet sona erdi" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede o iyi egitimli gencler? Ellerinde, ici bos diplamalar olan, gercekten uzak tembel bir nesil yetistirdik.
    Cevapla
  • Mardinli Nesrin 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak çok acil uzun menzilli nükleer başlıklı balistik füzeler üretmek zorundayız
    Cevapla
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    gel sin eurolar çok ihtiyaç var
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    AB nin 50 yıldır kapısında alay edercesine beklettiğini hiç bir zaman unutmamalıyız. Denize düşen nelere sarılmaz ki.....
    Cevapla
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Anladık tamam, yalakalık yapacağınız dönemler başladı, tamam tamam, he he.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle