THY'den çalışanlarına ikramiye müjdesi!

Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı.

THY'den çalışanlarına ikramiye müjdesi!
THY'den çalışanlarına ikramiye müjdesi!
GİRİŞ 14.09.2022 14:58 GÜNCELLEME 14.09.2022 14:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Havacılık sektörünü derinden etkileyen salgının etkilerinin kısmen devam etmesine rağmen bu yılın ilk altı ayında elde ettiği 11 milyar 375 milyon lira net kâr açıklayan THY, ikramiyelerin ay sonu yatacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL Ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak. Hayırlı olsun" dedi.

KAYNAK: DHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ayse 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo THY
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    hayılı olsun
    Cevapla