Türkiye, Yunanistan ve Mısır Alman emeklileri "avına" çıktı

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR’un bildirdiğine göre bu kış Türkiye, Yunanistan ve Mısır, Avrupalı emekliler için mücadele edecek.

Türkiye, Yunanistan ve Mısır Alman emeklileri "avına" çıktı
Türkiye, Yunanistan ve Mısır Alman emeklileri "avına" çıktı
GİRİŞ 12.09.2022 15:46 GÜNCELLEME 12.09.2022 15:46
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

ATOR’dan yapılan açıklamada, “Rus doğal gazının Avrupa Birliği’ne (AB’ye) tedariki durdurmuşken bu ülkeler, tasarruf amacıyla sıcak bölgelere göç etmeye çalışan Avrupalıların ‘kışlık evleri’ olmak olmaya hazır olduklarını ileri sürdü. ‘Av’ kapsamına öncelikle, Avrupa’da sayıları 150 milyon civarında olan emekliler alındı.” diye belirtildi.

TÜRKİYE, İKİ KAT DAHA FAZLA TURİST KABUL EDECEK

Türkiye, önümüzdeki aylarda AB’den geçen seneye nazaran iki kat daha fazla turist kabul etmeyi planlıyor. Alman tur operatörü Bentour Genel Müdürü Deniz Uğur, "Her şey dahil” sistemine göre otelde bir tatil, Almanya’daki ısınma ücretinden iki kat daha ucuz mal olacak. Ocak-mart arası doksan günlük bir seyahat kişi başı 2 bin 640 avroya (160 bin rubleye) denk gelecek. Deniz, “Kışın Türkiye’ye bir milyon Alman turist gelebilir.” dedi.

Mısır’da da turist bekleniyor. Mısır, emekli ve uzaktan çalışanların ilgisini çekmeye yönelik “kışın uzun kalma” programını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Yunanistan da geri kalmıyor. Yunanistan Turizm Bakanı Vasilis Kikilias turistleri “Hava daha güzel, hayat daha ucuz.” diyerek motive ediyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye : vatandaşına zor olan ülke. Avrupalıta göre güzel ucuz yaşanılası.
    Cevapla
  • Cesur AD@M 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar daha iyi günleri. Kader değişiyor. İslam sahlanisa gidiyor. İslam'ın muslumanlarin önünde ilk bahar. Ardından da yaz gelecek. Batı'nın önünde son bahar ardindanda kış gelecek. Burada Mavi vatana istilacı politika. Üretimin silahlara savaşa mı giriyoruz ne gerek var. Adalara zaten yunanindi diyen yalaka chpkk olsaydı Batı yanlısı politikaları sayesinde BİZİMDE GAZİMİZ KESİLECEK.Tİ BURADA REİSİN POLİTİK DEHASİ BİRKERE DAHA ORTAYA ÇIKTI.
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte burada hükümet yapmıyorsa halk bunlara kapıyı açmayacak işte bize fırsat
    Cevapla
  • Aliya 1 yıl önce Şikayet Et
    45 sene poliste çalışan alman kadın 1500 aldığını söyledi.
    Cevapla
  • Etme bulma dünyası 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa utan artık,gariban göçmenlere sığınmacılara sınırlarınızı kapattınız Yunan , denizde işkence ediyor onları yoketmeye çalışıyor Avrupa zira girince göç meye çalışıyor bir insan başkasına ettiğini çekmeden ölmezmiş. Derler ahaa. Şimdi Avrupalı göçmen olmaya aday ,yaaa etme bulma dünyası garibana acimayan birgün acınacak hale gelebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle